ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ. ΕΝΑΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ!

Η προσπάθεια να καταλάβει ο άνθρωπος ότι με την χρήση του ήλιου και του νερού μπορεί να είναι 100% αυτόνομος συνεχίζεται, δεν κάνω τίποτα άλλο από το να δείξω στον κόσμο αυτό που κάνει η μητέρα φύση εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια, δηλαδή με την βοήθεια του ήλιου τα φυτά διασπάνε το νερό σε υδρογόνο οξυγόνο απελευθερώνουν το οξυγόνο στην ατμόσφαιρα για αυτό λέμε ότι τα φυτά παράγουν οξυγόνο και το υδρογόνο το ενώνουν με τον άνθρακα γενικά και παράγουν με λίγα λόγια τους υδρογονάνθρακες η ζάχαρα η όπως αλλιώς θέλετε ονομάστε τα με μια λέξη ΚΑΥΣΙΜΑ
Έτσι και εμείς με την βοήθεια του ήλιου διασπάμε με έναν αντιδραστήρα το νερό παίρνουμε το υδρογόνο και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε οπουδήποτε σαν καύσιμο χωρίς να μολύνουμε και χωρίς να έχουμε ανάγκη τα αρχαία καύσιμα που δημιούργησε ο ήλιος πριν εκατομμύρια χρόνια και που τώρα μας σκοτώνουν.

Posted on Οκτώβριος 17, 2014, in ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ, ΩΡΑΙΟΙ ΤΥΠΟΙ and tagged , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: