George Green ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΑΣ

Ο Τζορτζ Γκριν, μεγαλοκαρχαρίας δισεκατομμυριούχος, παρουσιάζει το σχέδιο των νεοταξιτών για τον μαζικό αφανισμό μας. Περισσότερα για τον συγκεκριμένο άνδρα, στο σχετικό τόπικ του φόρουμ μου ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?p=143451#p143451

 

Είναι καιρός πλέον να ξεκολλήσουν κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς “συνομωσιολόγος” “γραφικός” και άλλες σοβαροφάνειες. Η πληροφορία κυκλοφορεί μαζικά πλέον και οι πολλές συμπτώσεις παύουν να είναι συμπτώσεις. Το παρακάτω video αναλύει το καρκίνωμα των τραπεζιτών και αποκαλύπτει τα σχέδιά τους για εμάς τους ανθρώπους. Σημείωση. Τα κουνούπια ίσως να τα έχουν σε μεγαλύτερη υπόληψη από τους ανθρώπους. Δε χρειάζονται άλλα σχόλια , δείτε το video….olympia.gr

Να σας συστήσω τον Τζορτζ Γκριν. Κάποιοι μπορεί να μην τον ξέρετε καθόλου.
Άλλοι πάλι, μπορεί να τον έχετε δει από το Κάμελοτ, αλλά μπροστά στη συνεντευξάρα που έδωσε στον Τζορτζ Νόρι στο ραδιόφωνο coast to coast δεν είδατε τίποτα.

Η συνέντευξη είναι 12 βίντεο, αδύνατο να τη μεταφράσω (τουλάχιστον αυτή την εποχή) και ξεκινάει από εδώ http://www.youtube.com/watch?v=SnnEtfrU … ideo_title τα επόμενα τα βρίσκετε εύκολα, ακολουθώντας τα εμφανιζόμενα στο πλαίσιο δεξιά.

Αυτά που ειπώθηκαν σε αυτην την συνέντευξη, χωρίζονται σε δύο σκέλη. Από τη μια στην προσωπική του εμπειρία και επαφή με εξωγήινους (Πλειάδιους ισχυρίζεται) και από την άλλη την εκτενή γνώση του για το σχέδιο της ΝΤΠ. Αυτά τα δύο συνδυάζονται στο βαθμό που και οι επαφές του με τους εξωγήινους συμπλήρωναν τις επιγνώσεις του και πάνω στα σχέδια αυτά.

Όσα είπε σ’αυτή τη φοβερή συνέντευξη, είναι αφ’ενός συνταρακτικά, αφ’ετέρου πολύ πειστικά για το δικό μου το κεφάλι τουλάχιστον, στο βαθμό που εδώ δεν μιλούσε κάποιος «εκ των έσω» που μπορεί να’ναι βαλτός από το ίδιο το σύστημα (πάντα υπάρχει αυτή η υποψία μέσα μου και για όλους όσους συνεντευξιάζει το Κάμελοτ και για το ίδιο το Κάμελοτ ως ένα βαθμό). Θα μου πείτε γιατί δεν τον υποψιάζομαι τον συγκεκριμένο, ή τουλάχιστον γιατί οι υποψίες μου είναι λιγότερες γι’αυτόν. Διότι α/ είπε πράγματα το 2009,τα οποία επαληθεύονται σήμερα. β/ είναι πρώην τραπεζικός επενδυτής, τεράστιος μεγαλοκαρχαρίας, δισεκατομμυριούχος που πάτησε επί πτωμάτων για να φτάσει στο σημείο που είναι γ/ μπήκε στους κύκλους της ελίτ, του προσφέρθηκαν θέσεις κλειδιά, έμαθε τη σχεδιάρα «Plan 2000» που συντάχθηκε επί κάρτερ, και η οποία (σχεδιάρα) επαληθεύεται κατά γράμμα στις μέρες μας δ/ έδωσε ένα πανίσχυρο και δυστυχώς αληθινότατο επιχείρημα, όχι τόσο για τη μεταστροφή του (αυτό όποιος θα’θελε θα το πίστευε) όσο για το λόγο που τα βγάζει όλα στη φόρα με τόση άνεση και χωρίς να φοβάται για τη ζωή του. Το επιχείρημα είναι ότι τα άτομα (ελιτ) θεωρούν τετελεσμένο γεγονός τη νίκη τους, και ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ πλέον αν θα ξέρουμε ή όχι. Το σχέδιό τους προχωράει ολοταχώς, και θεωρούν ότι τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει. Λοιπόν, το ότι δεν τους ενδιαφέρει, είναι πλέον όχι μόνο πειστικό σαν επιχείρημα, αλλά και πασιφανές. Έχουν αποθρασυνθεί τόσο, που βλέπει και ο πιο ανενημέρωτος (και μη αφυπνισμένος) την ατζέντα τους ή τουλάχιστον μέρος της ατζέντας τους, διότι δεν κρατάνε πια ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα. Το ότι το σχέδιο προχωράει κατά γράμμα, είναι αυταπόδεικτο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Αν υπολογίσουμε (όπως λέει και θα δείτε στο βίντεο που ανέβασα- συνοπτικά μια περίληψη αυτών που ανέλυσε εκτενώς στον Νόρι) πως το «σχέδιο 2000» που φτιάχτηκε επί κάρτερ, για πόλεμο στη Μ. Ανατολή, πράγμα που είπε το 2009, δηλαδή ΠΡΙΝ αρχίσουν οι ταραχές/ξεσηκωμοί/αιματοκύλισμα στη Μ. Ανατολή, δε νομίζω ότι χρειαζόμαστε περισσότερα για να πεισθούμε ότι αυτά που λέει είναι ακριβή και αληθή.

Εδώ παραθέτω ένα 10λεπτο που ήδη ανέβασα μεταφρασμένο, με τοποθετήσεις του, για να πάρετε μια ιδέα για τις σκέψεις του πάνω στο καθαρά γήινο (και καμία σχέση με εξωγήινους) κομμάτι της διαδρομής του.

 

Advertisements

Posted on Ιουλίου 2, 2011, in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΕΠΕΙΓΟΝ, ΕΠΙΒΙΩΣΗ-SURVIVAL, ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ, ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ and tagged , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: