Το ΥΣΕΕ, η CIA και οι Εβραίοι

Το σούργελο της χρονιάς, 2009


«Όταν δουλεύεις σε «κάποιες» θέσεις σε βαραίνει το προνόμιο της γνώσης αλλά και του φορτίου της σιωπής. Όταν, όμως, νιώθεις ότι η ευθύνη είναι ακόμα βαρύτερη, τότε μιλάς και εναπόκειται σε εκείνον που απευθύνεσαι είτε να σε «ακούσει» (έστω και ως ευνόητα – ανώνυμο) είτε να σε αγνοήσει. Και εγώ αποφάσισα να «κοινολογήσω» αυτό που, «από μέσα» γνωρίζω, θέλοντας να αποτρέψω μια επικείμενη καταστροφή που μεθοδεύουν αντ-Εθνικά «κέντρα» χειραγώγησης του Ελληνισμού. Είναι γεγονός ότι η εμφάνιση των Ελλήνων Εθνικών δημιούργησε έναν σοβαρό πόλο συσπείρωσης των Ελλήνων γύρω από την έννοια του Έθνους και της Ελλάδας, λέξεις απαγορευμένες από εκείνους που επί αιώνες επιχειρούν να διασπούν τον Ελληνισμό καταφέρνοντας να τον ελέγχουν. Η επανεμφάνιση της Πατρώας Θρησκείας για τους ανθέλληνες αποτελεί έναν κρίσιμο αντίπαλο και στόχος τους είναι να τον αντιμετωπίσουν όσο πιο ύπουλα γίνεται ώστε να αποφευχθεί η αντίδραση των ολοένα και περισσότερων Ελλήνων που, πια, την ακολουθούν.
Η Πατρώα Θρησκεία έρχονταν να συνενώσει τους Έλληνες κάτω από μια ευρύτατα αποδεχτή «Θόλο» κοσμοθέασης καταργώντας τον ρόλο των πολιτικών σχημάτων που προορίζονται για τον φατριασμό και τον έλεγχό τους. Και βέβαια αυτή η καινοφανής και απρόβλεπτη «Θόλος» κάθε άλλο παρά αρεστή υπήρξε για τους ανθέλληνες-δεσμοφύλακες του σύγχρονου Ελληνισμού.

Από τα μέσα της δεκαετίας του 80 ως τα πρώτα «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ», η Πατρώα Θρησκεία δεν φαίνονταν να αποτελεί κίνδυνο για τα σκοτεινά πλάνα των ανθελλήνων. Τότε, οι ελάχιστοι θιασώτες της πολυθεϊστικής επανεμφάνισης ήσαν αριθμητικά «μαχητοί» και φάνταζαν μάλλον γραφικοί, κάτι που εξυπηρετούσε την τακτική της εκμηδένισής τους μέσω της διακωμώδησης και του διασυρμού Από τα πρώτα, όμως, «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ» η Πατρώα Θρησκεία έδειξε ότι λαβαίνει σοβαρή διάσταση και αποτελεί, πια, σοβαρή προοπτική συνένωσης των Πανελλήνων, κάτι που ασφαλώς δημιούργησε «πονοκέφαλο» στον εβραιοκίνητο δεσμοφύλακα του Ελληνισμού! Και αυτός ο δεσμοφύλακας έθεσε αμέσως (1997) σε εφαρμογή το καταχθόνιο σχέδιό του προκειμένου να διαλύσει ΕΣΩΘΕΝ τους Έλληνες Εθνικούς ώστε να μη προκληθούν συσπειρωτικές αντιδράσεις σε μια εμφαινόμενη «έξωθεν εισβολή». Τότε ιδρύεται το ψευδεπίγραφο «Ύπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών» (Υ.Σ.Ε.Ε.) του οποίου οι ρίζες χώνονται βαθιά, πολύ βαθιά, στις ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

Ακολουθώντας την δοκιμασμένη παλιά τακτική των «Πρωτοκόλλων» και του Ταλμούδ, οι υπερατλαντικοί ανθέλληνες κατασκευάζουν το Υ.Σ.Ε.Ε. με μάσκα δήθεν «την υπεράσπιση της αρχαίας ψυχής» και σκοπό την δημιουργία σύγχυσης και διάλυσης του κινήματος των Ελλήνων Εθνικών ώστε αυτοί να επιστρέψουν στην «αγκαλιά» του πολιτικού-κομματικού φατριασμού που επιτρέπει το εύκολο μανιπουλάρισμά τους!

Ενώ εξ αρχής οι Έλληνες Εθνικοί απέφυγαν την «πολιτική»-«κομματική» ρητορική, ενώ όλοι διακριτικά αποφύγαμε να προκαλέσουμε την μεταφορά της διάσπασης ,μέσα στο χώρα της Πατρώας Θρησκείας, το Υ.Σ.Ε.Ε. από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής του επιδόθηκε σε μία προκλητική πολιτικολογία μπαλκονιού μεθοδεύοντας πολώσεις και ρήξεις εκεί ακριβώς που η ενότητα ήταν το ζητούμενο! Ύπουλος «μοχλός» διάσπασης των Ελλήνων Εθνικών , το Υ.Σ.Ε.Ε.δεν έχανε ευκαιρία να προβοκάρει την ενότητα των πιστών της Πατρώας Θρησκείας εκσφενδονίζοντας πολιτικόλογες πεπονόφλουδες με σκοπό και μόνο την πρόκληση διασπαστικών αντιδράσεων.

Το Υ.Σ.Ε.Ε. δρα με πονηριά και είναι αδίστακτο. Εμφανίζεται, τάχα, ως πολυδύναμο, με αμέτρητα παρακλάδια για να δίνει την αίσθηση του «δυνατού» άσχετα αν πρόκειται για one man show , με οργανώσεις εξωτερικού (που δεν διαθέτουν ούτε καν ΕΝΑΝ) με απίθανες μικροσέχτες του ενός ,δηλαδή, του εξής κανένα! Και είναι χαρακτηριστικό ότι αυτό το προβοκατόρικο μόρφωμα όταν προσπαθεί να δημιουργήσει «εντυπώσεις» αναρτώντας φωτογραφίες «δράσεων» στο σάιτ του βάζει από κάτω την πονηρή ένδειξη: «Δεν είναι όλοι οι εικονιζόμενοι μέλη του Υ.Σ.Ε.Ε.» ώστε να αποφύγει ενδεχόμενες αντιδράσεις.

Ακολουθώντας την αχαλίνωτα διασπαστική του τακτική, παμπόνηρα υιοθέτησε την «αντιφασιστική» ρητορεία λες και σε μία Πατρώα Θρησκεία τίθεται ποτέ ζήτημα «φασισμού» ή «αντιφασισμού» ! Εντελώς καταχθόνια το Υ.Σ.Ε.Ε. σκέφτηκε ότι έτσι θα προκαλούσε τη ρήξη με όσους ταυτίζουν την αντιφασιστική ρητορεία με τους κουκουλοφόρους και έτσι η διάσπαση θα ήταν σίγουρη. Δεν του έγινε όμως του άθλιου Υ.Σ.Ε.Ε. η «χάρη» και κανένας δεν «τσίμπησε» το ελεεινό δόλωμα του Ρασσιά ο οποίος νόμισε ότι θα πετύχει τους ανίερους σκοπούς των ανθελλήνων. Οι Έλληνες Εθνικοί ποσώς απασχολούνται περί φασισμού ή αντιφασισμού και περιφρονούν τις δόλιες μεθοδεύσεις του αμερικανοφασίστα Ρασσιά που και εν προκειμένω, πιστός των «Πρωτοκόλλων» εμφανίζεται μεταλλαγμένος νομίζοντας ότι θα περάσει απαρατήρητος! Όχι Βλάσση σε γελάσανε! Αυτό ακριβώς που κάνεις σε προδίδει γιατί αποτελεί «δακτυλικό αποτύπωμα» των εβραίων αφεντικών σου, αυτών που χρηματοδότησαν το Υ.Σ.Ε.Ε., αυτών που εμφανίζονται πάντα με μάσκα και φερετζέ! Και όταν το υποτιθέμενο «Παράρτημα Υ.Σ.Ε.Ε. Αυστραλίας» (άλλη μαϊμού) τελείως άσχετα, προβοκατόρικα και απατηλά αναρτά σελίδα κατά της Φρειδερίκης [http://www.ethnikoi.org/paidomazoma.html ] στοχεύει στη πρόκληση αντιθέσεων μέσα στο χώρο των Ελλήνων Εθνικών από φωνές που ενδεχόμενα θα απαντούσαν «Το παιδομάζωμα έγινε από το Κ.Κ.Ε. όπως ομολόγησε ο κομμουνιστής επιθεωρητής του Γιώργης Μανούκας», αλλά ευτυχώς η χάρη δεν του έγινε του προβοκάτορα Ρασσιά. Τέλος, θα ήταν δυνατόν οι αμερικάνικες Αρχές να ανεχθούν την ύπαρξη σε αμερικάνικο έδαφος του (άλλη μαϊμού) «Παραρτήματος Υ.Σ.Ε.Ε. Αμερικής) όταν το Υ.Σ.Ε.Ε. εμφανίζεται ως αριστερά πολιτικοποιημένο φιλοξενώντας, μάλιστα και ανόητα σεντόνια του αναρχικού κουκουλοφόρου Παναγιώτη Βήχου στις ιστοσελίδες του [http://www.ethnikoi.org/paidomazoma2.html ] ;;;

Στα τελευταία «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 2009» το Υ.Σ.Ε.Ε. έχασε κυριολεκτικά την «ψυχραιμία» του και κράτησε μια στάση αναιτιολόγητα επιθετική . Με μακροσκελή ανυπόστατα μανιφέστα, με διαδικτυακό υβρεολόγιο και σαμποτάζ, το Υ.Σ.Ε.Ε. προσπάθησε ανεπιτυχέστατα να αμαυρώσει αυτό τον πανελλήνιο Θεσμό και να τον υπονομεύσει με όση λύσσα του επέτρεπε η προφανής αδυναμία επιχειρημάτων αλλά και ανύπαρκτης δύναμης «βάσης». Επιστρατεύοντας την ανελλήνιστη πέννα ενός-δυό ανυπτόποδων φερεφώνων του Βλάσση, το Υ.Σ.Ε.Ε. προσπάθησε να μειώσει τα «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 2009» και να αποτρέψει την συμμετοχή κοινού, σπάζοντας, όμως πανηγυρικά τα μούτρα του. Η προσέλευση Κοινού ήταν μεγαλύτερη παρά ποτέ, τα δρώμενα άριστα, όλα κατέδειξαν την αδυναμία λόγου και «βάσης» του Υ.Σ.Ε.Ε. Αν προσέξει κανείς προσεκτικά όλα τα κείμενα του Υ.Σ.Ε.Ε. που προσπάθησαν να υπονομεύσουν τα «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 2009» δεν θα ανακαλύψει ούτε ένα «δια ταύτα», ούτε ένα στοιχειώδες επιχείρημα που θα μπορούσε να δικαιολογήσει την εχθρική αντίδρασή του απέναντι στον Θεσμό και στον Τρύφωνα Ολύμπιο! Μόνο χολή βγήκε από το Υ.Σ.Ε.Ε. , χολή και αδυναμία από αυτό που τολμά να αυτοαποκαλείται αναιδώς ως «ΥΠΑΤΟ»! Βέβαια, το Υ.Σ.Ε.Ε. είχε τους λόγους του για αυτή την παραληρηματική επιθετικότητα ενάντια στα «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 2009» και στον Τρύφωνα που έκανε τα πάντα για να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα : μετά από τόσα χρόνια το Υ.Σ.Ε.Ε., το μόνο που αποδείκνυε στους αμερικανοεβραίους πάτρωνές του ήταν την αδυναμία του να επιτύχει τον διασπαστικό σκοπό του και την παντοδυναμία του «σώματος» των Ελλήνων Εθνικών. Γι αυτό και φέτος το Υ.Σ.Ε.Ε., βλέποντας «λίγα τα ψωμιά του» (γιατί και οι αμερικανοεβραίοι δεν είναι κορόιδα να χαρτζηλικώνουν επ άπειρον τον Βλάσση και την παρείτσα του) επιδόθηκε σε μία ύστατη επίθεση ελπίζοντας να σπείρει την καχυποψία του Κοινού σε ότι επιτελείται εδώ και χρόνια στον Όλυμπο. Όμως και πάλι το μεγαλείο των «ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ» και του Τρύφωνα κυριάρχησε και όχι μόνο δεν δόθηκε διάσταση στην εγκληματική τακτική του Υ.Σ.Ε.Ε. αλλά και αποσοβήθηκαν δυσάρεστες εξελίξεις με μία μακροθυμία που ταυτίζεται με σοφία. Συγχαρητήρια στους Προμηθείς και στον Τρύφωνα που ξαναδίδαξαν τι σημαίνει μεγαλείο ψυχής και σωφροσύνη, ιδιότητες χαρακτηριστικές για κάθε Εθνικό ακόμη και όταν αντιμετωπίζει αντ-Εθνικούς συμμορίτες δολοπλόκους όπως ο Βλάσσης και η clan του.

Αλλού τα κόλπα σου Βλάσση Ρασσιά και αντ-Εθνική συμμοριούλα του Υ.Σ.Ε.Ε.! Τραβάτε στην «αντίπερα του ατλαντικού όχθη» , εκεί που έχουν έδρα τα οικονομικά συμφέροντά σας και οι ανθελληνικές εξαρτήσεις σας! Εμάς τους Εθνικούς δεν μας αφορά το τι πρεσβεύουν οι κουκουλοφόροι αναρχοαυτόνομοι ούτε οι χρυσαυγίτες αντίπαλοί τους. Ας τα βρουν μεταξύ τους στα πεζοδρόμια που συχνάζουν, όταν εμείς προτιμάμε τις βουνοκορφές. Εμάς τους Έλληνες μας ενώνει η Πατρώα Θρησκεία η οποία δεν συγχωρεί ούτε παρελκυστικές πολιτικές ρητορείες, ούτε παγιδευτικές ραδιουργίες που αναπαράγει εδώ και αιώνες ο διεθνής εβραϊσμός τον οποίο πιστά ακολουθείς «παλιόφιλε» Βλάσση Ρασσιά!

Έτσι, εσύ αληθινέ φίλε Φίλιππε, μην παγιδεύεσαι από την προβοκατόρικη τακτική του Υ.Σ.Ε.Ε. και μη πιστέψεις ούτε για μια στιγμή ότι πρόκειται για «αριστερό» ενεργούμενο! Ενεργούμενο των αμερικανοεβραίων είναι και μόνο και δεν είναι μακρά η στιγμή που θα δημοσιοποιηθούν και κάποια έγγραφα ντοκουμέντα που τα έχω, τώρα, μπροστά μου και που θα αποκαλύψουν από «τι» καυδίου δίκρανα πέρασε τα νεώτερα χρόνια στην Ελλάδα η Πατρώα Θρησκεία.»

http://www.ethnikoi.org/sourgelo2009.htm


 

Advertisements

Posted on Μαρτίου 28, 2011, in ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΑΠΟ-ΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ, ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ, ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ, ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΟΜΑΔΕΣ-ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ-ΤΑΓΜΑΤΑ, ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΕΝΑΡΙΑ, ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ? and tagged . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: