Yvon Le Bellec “Κένταυρος – Λασέρτα”…ΑΓΡΙΑ ΒΟΛΟΥ…(!!!)

Yvon Le Bellec “Κένταυρος – Λασέρτα”

1

Αν είσαι ψύχραιμος πεθαίνεις στα γέλια, αν τα έχεις πάρει κράνα βρίζεις. Με ποιο πράγμα ρωτάτε, μα με τον Λασέρτα -Κένταυρο στην Αγριά του Βόλου ! Τι να πούμε για την προσβολή της Μυθολογίας μας η τους πολιτικούς Καρεκλο-Κένταυρους, που οι πιο πολλοί από εσάς με χαρά θα τους ψηφίσετε, δηλ. θα συμφωνήσετε να συνεχίσουν να σας κυβερνούν οι άχρηστοι, ασχέτως κομμάτων τον Νοέμβριο, σφραγίζοντας την μοίρα της χώρας μας. Πάρτε και την κάρτα του πολίτη για να είστε κομπλέ πρόβατα !Σήμερα Κυριακή 24 Οκτωβρίου στις 11πμ έγιναν τα αποκαλυπτήρια του εκτρώματος ! Ποιά είναι η Λασέρτα? Διάβασε ΕΔΩ

Η Αντιγραφή επιτρέπεται μόνο με αυτό τον σύνδεσμο.

Διαβάστε διάφορα σχόλια

Στην Αγριά θα τοποθετηθεί το άγαλμα του Κενταύρου που φιλοτέχνησε ο διακεκριμένος Γάλλος γλύπτης Yvon Le Bellec. Πρόκειται όχι μόνο για ένα έργο τέχνης αλλά και το μεγαλύτερο σε μέγεθος Κένταυρο στον κόσμο. LOL  :roll: Το άγαλμα είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι έχει ύψος 5 μέτρα, μήκος 4.5 μέτρα, πλάτος ένα μέτρο και ζυγίζει 5 τόνους. Έτσι η κωμόπολη της Αγριάς χάρις στις ενέργειες του πρώην αντιπροέδρου της βουλής κ. Σούρλα Γιώργου και του Δήμου Αγριάς, αποκτάει το σημείο αναφοράς της.

Το άγαλμα είναι προσφορά του δημιουργού του LOL, :roll: προς τον Δήμο Αγριάς και θα τοποθετηθεί στο τρίγωνο των οδών Λεωφόρος Δημοκρατίας και Ηρώων Πολυτεχνείου στην παραλία της Αγριάς. Τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος θα γίνουν το πρωί της Κυριακής 24 Οκτωβρίου 2010 στις 11.00.

adena.gr_6_adena.gr_2_

ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

– ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΥΨΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΑΛΤΑΪ ΣΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ;

-ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ; :roll:

15

Άλλο σχόλιο

Στο Πήλιο και συγκεκριμένα στην Αγριά θα τοποθετηθεί το άγαλμα του Κενταύρου που φιλοτέχνησε ο διακεκριμένος Γάλλος γλύπτης Yvon Le Bellec. Αυτό ανακοίνωσε ο Γ. Σούρλας μετά την συνάντησή του με τον καλλιτέχνη στην Αθήνα έπειτα από συνεργασία μηνών για το θέμα αυτό.

Πρόκειται όχι μόνο για ένα έργο τέχνης αλλά και το μεγαλύτερο σε μέγεθος Κένταυρο στον κόσμο. Το άγαλμα είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι έχει ύψος 5 μέτρα, μήκος 4.5μέτρα, πλάτος ένα μέτρο και ζυγίζει 5 τόνους.

Την Παρασκευή ο Yvon Le Bellec θα επισκεφθεί την Αγριά όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο προκειμένου να καθοριστεί ο χώρος τοποθέτησης του αγάλματος καθώς και άλλες λεπτομέρειες.

7

Οι Καρεκλό-Κένταυροι και ο Κένταυρος-Λασέρτα

Μόλις αντικρίζει κανείς αυτό το εξάμβλωμα σε κεντρικότατο σημείο του Βόλου, στην βασική έξοδο προς το Πήλιο, μένει ξερός. Σαν να μην έφτανε αυτό είναι το μεγαλύτερο άγαλμα Κενταύρου στον κόσμο ! Η πρώτη εντύπωση είναι οι στυλιζαρισμένες φολίδες που καλύπτουν όλο το «έργο» του καλλιτέχνη, τρομάρα του. Παρατηρώντας από κοντά βλέπει το αρσενικό φύλο του Κενταύρου, που μέχρι και το γεννητικό του μόριο είναι καλυμμένο με φολίδες, μετά με λέτε υπερβολικό και συνωμοσιολόγο ? Μετά έχει καβάλα πίσω του ένα εμφανώς θηλυκό πράγμα με Ανατολίτικα πασούμια.

89

Τι να πω για τον καλλιτέχνη Yvon Le Bellec και τις Αφρο-Κελτικές  μάσκες του (κάτι από Μαύρη Αφροδίτη μου κάνει). Την παραμόρφωση της Μυθολογίας μας και την γελοιοποίηση που της προκαλούν οι πολιτικοί Καρεκλο-Κένταυροι ? Φυσικά δεν έχουν όρια, αλλά αφήνω εσάς να σχολιάσετε !

‘Το Μυστικό Της Γορίτσας’ Του Βόλου

…Οι Γερμανοί, οι Αμερικανοί, το Vortex του Βόλου, οι Ερπετοειδείς, οι Κύνες του Σειρίου, οι Κουκουβάγιες και ο Χορός του Ηλίθιου DNA. Για την Γορίτσα***, έχουν ειπωθεί πολλά στην TV και έχουν γραφτεί περισσότερα στο ίδιο περίπου μήκος κύματος. Στον λόφο αυτόν που είναι σίγουρα σημαντικός, βρίσκονται τα ερείπια της Ακροπόλεως της Ιωλκού. Η λέξη ακρόπολις είναι επιθετικός προσδιορισμός, η ακρόπολις των Αθηνών δεν έχει όνομα !!! πως λεγόταν? μήπως Κράνα?

…Ερχόμαστε τώρα στο 1999, και οι Αμερικανοί με τις υποχθόνιες στρατιωτικές δυνάμεις τους, καταλαμβάνουν τις αίθουσες. Τι να τις κάνουνε? ρωτάει κάποιος ψαγμένος από μας, με τόσες υπόγειες βάσεις ? Εδώ είναι το κουμπί. Θέλουνε να ελέγξουν το Vortex (τα Vortex είναι φυσικές ενεργειακές δίνες) του Βόλου ! Το ισχυρότερο του πλανήτη ! Μόνο που αυτό είναι Παγωμένο !!! Κάπου στην Μαγνησία πρέπει να είναι το άτιμο. Που να είναι άραγε ? Έλα ντε !

Αλλά πριν προχωρήσουμε με το vortex, ας δούμε λίγη άγνωστη προϊστορία της περιοχής.

Αν κάνετε μια επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Βόλου, θα δείτε πολλά πήλινα εδώλια. Όλα έχουν μια τρύπα επάνω, για να περνάει ένα μικρό σκοινί. Οι αρχαιολόγοι θα σας πουν διάφορες ιστορίες αν τους ρωτήσετε. Η πραγματικότητα είναι άσχημη. Χρησιμοποιήθηκαν από το 10.500 π.κ.ε. έως το 6.000 π.κ.ε.. περίπου. Ήταν το σύμβολο του ανθρώπινου κοπαδιού κάθε ερπετοειδούς δράκου της περιοχής. Όποιος, ανήκε στο κοπάδι ήταν θέμα τύχης αν θα τον έτρωγε η όχι, στην διάρκεια της ζωής του.

11

Κύνες του Σειρίου

Δίας, ένας Κυνόμορφος πρίγκιπας από τον Σείριο, που το πραγματικό του όνομα ήταν IKU-MAR-BEH η KUMARBI η ZU-ZU η ZUZ !!! Χάρις στον Δία, ήμασταν «Βροτοί» δηλαδή φαγώσιμο είδος !!! Τα Θυέστια γεύματα σας λένε κάτι ? Δες “ ‘Όχλος Βροτών’ στην ‘Ελένη’ του Ευριπίδη”

Οι Κύνες του Σειρίου μοιάζουν με τεράστια όρθια Μπουλντόγκ, με διάρκεια ζωής εκατομμύρια χρόνια. Οι Δράκοι Δρακόφιδα ζουν πολλές χιλιάδες χρόνια στην Γη. Και μια λεπτομέρεια : οι Κύνες ήταν τρομακτικοί πολεμιστές. Στις μάχες εδάφους ανίκητοι, σκοτώνανε και καταβροχθίζανε τους αντιπάλους τους Επί Τόπου !!! Φυσικά όπου περνούσαν έσπερναν τον τρόμο.

Είχαν και τα μεγαλύτερα διαστημόπλοια, όπως το Suncruiser που είναι το πλοίο έλεγχου του Ηλιακού μας συστήματος με μήκος 42.000χλμ, σκέψου το σε σχέση με την  περίμετρο της Γης που είναι 40.000χλμ. Απλώς το Suncruiser έχει υποστεί πειρατεία από τους Ερπετοειδείς όταν αποχώρησαν οι Κύνες. Τεράστιο θέμα αυτό από μόνο του, θα αναλυθεί σε άλλο άρθρο.

Τι σου είναι αυτά τα πνεύματα, όλο βλακείες λένε για τους θεούς των προγόνων μας, λες και παρακολουθείς επεισόδιο του Stargate SG1 ! Δεν έχουν τον θεό τους ! Και αυτή η Μυθωδία του Βαγγέλη, τι σας λέει ?  καταλαβαίνετε το παιχνίδι ?

77

Οι εχθροί σας είναι ήδη εδώ και δεν το έχετε καταλάβει.

Ανοίξτε τα μάτια σας αλλιώς θα βρεθείτε σε μεγάλους μπελάδες σύντομα. Lacerta

Εσύ τι κάνεις? Ξέρεις ποιοί είναι ή τι κάνουν οι εχθροί σου?

5

Ξέρεις τι λέει η Λασέρτα ..?

Η συνέντευξη της Λασέρτα κούνησε κάπως τα λιμνασμένα νερά των σκέψεων των ανθρώπων που την διάβασαν. Πολλοί και δικαίως αμφισβήτησαν αν είναι αληθινή και ότι κάνει προπαγάνδα για τι είδος της. Που βλέπετε το πρόβλημα, είτε είναι αληθινή είτε όχι ? Σημασία έχει ΤΙ λέει αυτή ή αυτός ο κάποιος. Και λίγοι από εσάς προσέξατε τι είπε, γιατί σας έθιγε τα σταθερά σας δεδομένα, δηλαδή την αντίληψη που έχετε για τον εαυτό σας και το κόσμο, χωρίς να σκεφθείτε ούτε σοβαρά, ούτε αστεία, μήπως αυτά είναι αποτέλεσμα πλύσεως εγκεφάλου από την στιγμή της γεννήσεως σας.

Πα πα πα, τέτοια πράγματα, ο εγωισμός σας καλά κρατεί, μα τι λέτε τώρα? εδώ είμαστε απόγονοι του Δια. Σωστά αλλά ποιοι από εμάς ? Και μην με προκαλέσετε αν Σας πείραξε, γιατί θα σας κάνω ψυχικό ξεγύμνωμα και με ανάλυση με πολλούς τρόπους του Dna σας. Και εκτός από το να με μισήσετε, δεν θα καταφέρετε να βοηθήσετε τους εαυτούς σας ! Είστε  Ένα Πρόγραμμα, Μέσα Σε Ένα Πρόγραμμα .. Μέσα.. Όλα φτιαχτά και όχι από αυτούς που ξέρετε.

eik.01 (2)

Δεν είμαστε μόνοι μας. Οι αστρονόμοι κάνουν λάθος. Οι επιστήμονες κάνουν λάθος. Είναι εδώ, αλλά δεν μπορούμε να τους δούμε γιατί κρύβονται. Κρύβονται … σε σαφή θέα. Είμαστε οι υπηρέτες τους, είμαστε οι σκλάβοι τους, είμαστε η περιουσία τους … τους ανήκουμε. Robert Morning Sky

Η κατεσταλμένη ιστορία του πλανήτη Γη, Μια υπέρ συμπιεσμένη περίληψη για όσους τυχόν ενδιαφέρονται και έχουν ανοιχτό μυαλό ! © Robert Morning Sky

…Η ιστορία της Δημιουργίας του Ανθρώπου

Στον γαλαξία μας υπάρχουν δισεκατομμύρια Διαστημικά Όντα. (μερικά τα φτιάχνουμε και αγάλματα) Οι ανθρωπόμορφες φυλές είναι ο κανόνας, όχι η εξαίρεση. Αυτές οι φυλές προήλθαν από πολλές μορφές ζωής: ερπετά, έντομα,δεινόσαυρους, πουλιά και άλλες μορφές ζωής που ανθρωπότητα ούτε μπορεί να αρχίσει να φαντάζεται. Μια από τις παλαιότερες Φυλές σε αυτόν τον τομέα του σύμπαντος είναι οι ερπετοειδείς Ari-An, που κατάγονται από δεινοσαυροειδείς προγόνους στο αστρικό σύστημα του Ορίωνος.

23

Theodosia (σχόλιο)

Αν έχεις μελετήσει όλο το υλικό που παρατίθεται πιο πάνω… Ας κάνουμε κάποιες σκέψεις..

Σου μοιάζει αυτό το ανοσιούργημα με Κένταυρο? Οι Κένταυροί ΔΕΝ έχουν δέρμα με φολίδες ! Τα ερπετά, τα φίδια, οι σαύρες έχουν φολίδες… Ακόμη και η βάση που τίθεται το αίσχος της διαστρέβλωσης της μυθολογίας μας είναι φολιδωτό.

Στην βόλτα που κάναμε κατά κει, οι άνθρωποι που το έβλεπαν, ξαφνιάζονταν. Τι είναι αυτό? Με τι μοιάζει? Τι δουλειά έχει εδώ? Αηδία είναι με ανατριχιάζει… μπρρρ είπε μια κοπελιά. Πέραν τούτου, ουδέν.

Το αποδέχτηκαν, όχι ευχάριστα ίσως, αλλά το αποδέχτηκαν.. Τώρα αν αρχίσω να τους αποκαλώ πρόβατα.. θα βρίζουν εμένα και ούτε που θα τους νοιάξει το ότι ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ, που σκύβουν το κεφάλι στους τσοπάνηδες.

Αν κάποιος επισκέπτης που δεν ξέρει τι είναι οι κένταυροι, ποιός ήταν ή τι αντιπροσώπευε ο Χείρωνας, Τι θα μάθει βλέποντας το αίσχος αυτό?

Ο Χείρων έμαθε τις τέχνες του από τον Απόλλωνα και την Άρτεμη, τα μυστικά του Ηλίου και της Σελήνης, βλέπεις? Υπάρχουν δύο Κένταυροι στον ουρανό, έβαλε τον Τοξότη εκεί για να δείξει τον δρόμο προς το Χρυσόμαλλο Δέρας” “Ο Χείρων ήταν τόσο σοφός γιατί συνδύαζε τα καλύτερα στοιχεία του ανθρώπου και του ζώου. Αυτό είναι υψηλότερο από την αλχημική ένωση του αρσενικού και του θηλυκού, γιατί συνδυάζει την ζωική ζωτικότητα με την ανθρώπινη σοφία και συμπόνια. Ένα ανθρώπινο κεφάλι και καρδιά συνδυασμένη με την λίμπιντο ενός αλόγου! Αυτή η ένωση θα έρθει στον νέο αιώνα, σε μια επανάσταση στον ουρανό όπως και στην Γη.

Τι σχέση έχει ο Κένταυρος με αυτό το αίσχος τους ανύπαρκτου σαν καλλιτέχνη Γάλλου που το έβαλε στο κέντρο της εισόδου στο Βουνό των Κενταύρων!!

Καμία κουβέντα, καμία διαμαρτυρία, καμία αντίδραση… αλλά έχεις δει ποτέ πρόβατο να αντιδρά… ?κατευθείαν στο τσιγκέλι του τσοπάνη θα πάει… !!! Είναι πολύ πιο αργά απ ότι φαντάζεσαι !!

Όταν η αλεπού φτάσει στο κοτέτσι του γείτονα περίμενε την και στο δικό σου !

Είναι ήδη εδώ ! Αντε και.. Καλοφάγωτος! :roll:

 

http://miastala.com/s/archives/10236

 

Advertisements

Posted on Οκτώβριος 25, 2010, in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ, ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ, ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΟ-ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ, ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΕΝΑΡΙΑ, ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ? and tagged . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: