ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΤΕΛΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΩΣ ΑΠΟ Ο.Ε.Α., ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ

Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΘΕΜΑ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

ΚΕΙΜΕΝΟ:

Η Ο.Ε.Α. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ 10.000.000 ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 Η Ο.Ε.Α. ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΕΙΣ ΤΑ «ΜΜΕ» ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ:

1ΟΝ) Ο ΑΝΕΚΚΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ, Ο ΑΝΕΚΚΛΗΤΟΣ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ Ο ΑΝΕΚΚΛΗΤΟΣ ΕΚΛΥΤΟΣ ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΑΠΟΣΑΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΘΕΤΙΚΩΣ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ, ΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΚΑΙ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ). ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ. ΕΑΝ Ο ΦΕΡΕΛΠΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΔΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΞΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΜΕΣΩ ΣΦΑΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» Ή «ΑΞΟΝΟΣ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ», ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΤΟΜΕΑ._

2ΟΝ) Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΙΤΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΟ 1947 ΕΩΣ ΤΟ 2010, Η Ο.Ε.Α. ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΟΛΙΚΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ, ΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΜΕ ΤΕΚΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΑΠΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΣΗΜΑΝΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΣΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΟΤΙ Η ΛΗΨΗ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΝΕΥ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΕΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΤΙΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕΣ, ΗΤΟΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΑΤΙΜΙΑ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΤΗ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΠΟΣΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΟΥΤΕ ΣΥΝΗΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΗΘΙΚΑ Ή ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΙΜΗΣ Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΤΥΩΣΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΡΩΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΟΠΩΣ Η ΡΩΣΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΗΚΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΥΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η Ο.Ε.Α. ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΕΧΟΝΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥΣ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ.

ΔΕΝ ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΗ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΤΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΔΟΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΘΛΙΟ ΤΕΛΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Κ.Κ.» ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ.

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΠΡΟΔΟΤΕΛΛΗΝΕΣ – ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ – ΑΝΑΜΕΝΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ

Υ.Γ.:
ΟΙ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΩΣ ΟΔΗΓΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΤΟΝ ΝΟΕΒΜΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΑΚΟΜΗ.
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΗΜΙΘΕΩΝ, ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΜΑΓΙΣΣΑΣ ΚΙΡΚΗΣ.
ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΤΕΛΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΩΣ ΑΠΟ Ο.Ε.Α., ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ, ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΜΕΛΛΟΝΤΩΝ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Κ.Κ.», ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» Ή «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΤΟ 2012

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_5083.html

 

Advertisements

Posted on Οκτώβριος 18, 2010, in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΕΛΛΗΝ-ΧΑΟΣ, ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ, ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ, Ο.Ε.Α., ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΟΜΑΔΕΣ-ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ-ΤΑΓΜΑΤΑ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: