Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΠΡΟΣ:
ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΑΜΠΝΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛ
ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ,

ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ – ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ,

ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ,

ΥΠΟΨΙΝ:
1ΟΝ: ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
2ΟΝ: ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ «ΜΙΤ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
3ΟΝ: ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΕ:
ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «ΜΜΕ» ΚΑΙ ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΒΟΛΟΣ 29.09.2010

ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ,

ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ «NSA» (NATIONAL SECURITY AGENCY) ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ «CIA» ΚΑΙ ΤΗΣ «DIA» ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΙΣ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΩΣ ΗΓΕΤΟΥ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΛΟΓΩ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Κ.Κ.» (ΚΙΝΑΣ – ΚΟΡΕΑΣ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» (ΙΑΠΩΝΙΑ – ΘΙΒΕΤ – ΕΒΡΑΙΟΙ – ΣΑΞΟΝΕΣ – ΜΟΓΓΟΛΟΙ), ΗΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Κ.Κ.» ΚΙΝΑΣ – ΚΟΡΕΑΣ 888 ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΓΕΤΕ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ «ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ» (G.H.REES) ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.

ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΧΕΙ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΚΙΝΑΣ Η ΕΡΗΜΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, Η ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΟΣ G. KARA-ZAFFERI, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟΥ «SEATO» ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Θ.Ι.Μ.» (ΘΙΒΕΤ – ΙΝΔΙΑΣ – ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ) Ή «ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» ΩΣΤΕ Η «Ρ.Ι.Κ.» ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΟΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΟ ΑΞΟΝΑ «Κ.Κ.» ΚΙΝΑΣ – ΚΟΡΕΑΣ.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΣΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΝΟΗΣΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΘΝΟΣ ΥΠΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΣ ΥΠΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ, ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ 200.000.000 ΑΝΔΡΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΗΔΗ ΔΙΑ ΝΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΕΘΝΗ ΟΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:
Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΑΦΑΝΙΖΕΣΤΕ !!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_25.html

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Ή ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_5541.html

ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α.: ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_27.html

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_2848.html

Advertisements

Posted on Οκτώβριος 2, 2010, in ΑΜΥΝΑ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΛΛΗΝ-ΧΑΟΣ, ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ, ΘΕΣΕΙΣ-ΑΠΟΨΕΙΣ, Ο.Ε.Α.. Bookmark the permalink. 1 σχόλιο.

  1. HTOI, HTOI, HTOI, αμάν πια με αυτό το ΗΤΟΙ.Η ελληνική είναι πλουσιότατη γλώσσα ωστε να μπορείτε να γράφετε καλύτερα τα κείμενα σας. Δεν σχολιάζω αυτά που γράφετε αλλά τον τρόπο γραφής σας. Χτυπάει άσχημα η συνεχής χρησιμοποίηση του «ΗΤΟΙ». Δίνετε την εντύπωση ότι το χρησιμοποιείτε επειδή σας βολεύει στην σύνδεση προτάσεων. Είναι ένδειξη αδυναμίας χρήσης της ελληνικής.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: