Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «ΜΜΕ»

ΒΟΛΟΣ 1.10.2010

ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΈΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

1) ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΕΠΡΟΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΝΕΙΚΟ ΤΣΑΝΤ, ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ.

2) ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΟΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΛΙΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ» ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΧΑΡΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ». ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ E-MAILS ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ»; ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ – ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ – ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΤΟ ΠΡΑΞΑΤΕ; ΌΧΙ!!! ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ, ΤΙΣ ΧΕΡΣΑΙΕΣ – ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ – ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ «COSCO».http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΠΕΙΝΑΣ, ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ, ΕΠΑΙΤΕΙΑΣ, ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΙΤΕΣ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ.

ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΓΑΜΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΑ ΑΜΕΙΦΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΥΤΕ ΣΥΖΥΓΟΙ, ΟΥΤΕ ΠΑΤΕΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΕΩΣ ΣΑΣ ΜΕ 5ΕΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΠΡΟΔΟΤΩΝ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΕΚ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΑΦΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ.

ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΑΝΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΝΑ ΝΙΑΟΥΡΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΓΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΞΙΖΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ, ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕ ΚΛΑΔΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ.

ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ, ΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΝΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΕΟΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΑΡΑΙΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ. ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕ ΚΛΑΔΕ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ.

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:
ΝΕΚΡΟΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ
ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
http://deltio11.blogspot.com/2010/10/blog-post_6391.html

ΣΧΟΛΙΟ:
ΤΙ ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΕ Η Ο.Ε.Α. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΒΡΕΕΕΕΕ;;
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ-ΑΒΟΥΛΙΑΣ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ!!!
ΙΔΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΣΑΣ!!!
ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ………. ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ.

ΥΓ
Οι υβριστικές επιθέσεις που δεχτήκαμε, προέρχονται κυρίως από την φιλοκινεζικη ανθελληνικη προδοτικη εταιρεια :http://www.olympian.com.gr/aboutus.htm
Ελληνες, διαλύστε όλες αυτές τις προδοτικές φιλοκινεζικές εταιρίες με κάθε μέσο, ήτοι με ανατίναξη εκ των θεμελίων ήτοι πέστε επάνω με τα φορτηγά σας και όπως αλλιώς εσείς θέλετε. Η συγκεκριμένη μάλιστα αν μπείτε μέσα έχει και κείμενα στα κινέζικα!!! Σκοτώστε τους τώρα όλους αυτούς οι οποίοι ενώ γνωρίζουν μέσω των κειμενων της Ο.Ε.Α. τον σκοπό και τις δικτατορικές – φεουδαρχικές – γενοκτονικές μεθοδεύσεις της Κίνας, αυτοί ως άλλοι εφιάλτες, χειρότερων εκείνου της αρχαιότητας, εργάζονται ΑΜΕΣΑ για τον αργό θάνατο των ελλήνων και της λευκής και μαύρης φυλής τωρα και για την τερματική γενοκτονία αυτή των 5.000.000.000 ανθρώπων στον Αρμαγεδδωνα στο τέρμα του δρόμου.

Περιμέναμε την προδοσία του Τζωρτζάτου.
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/10/blog-post_6217.html

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_5229.html

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_830.html

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_22.html

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post.html

Advertisements

Posted on Οκτώβριος 2, 2010, in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΕΛΛΗΝ-ΧΑΟΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ, ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΘΕΣΕΙΣ-ΑΠΟΨΕΙΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-LOGISTICS, ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ, Ο.Ε.Α., ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΤΑΣΕΙΣ, ΠΑ.ΣΟ.Κ., ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: