ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΜΠΛΟΦΕΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΒΟΛΟΣ 21.09.2010

Η ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΩΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ: «ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΕΙΡΗΝΩΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΟΤΙ ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ: ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.»

ΕΠΕΙΔΗ Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΡΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ «ΞΕΚΑΡΦΩΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΕΙΡΗΝΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΔΙΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΟΠΩΣ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΗΣ «HONG» ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΗΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΕΙΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΩΝ 300 ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ – ΑΒΟΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΟΤΙ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΕΙΡΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ Η ΜΠΛΟΦΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΕΙΡΗΝΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΑΘΗΝΩΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΛΙΤΕΥΤΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΓΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΕΙΡΗΝΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ – ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ , ΜΕΣΩ ΜΙΚΡΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΕΙΡΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ – ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟΥ. ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΛΟΦΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΕΙΡΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΗΤΟΙ ΣΕ ΕΔΑΦΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΛΛΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΑΘΗΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕΓΑΡΑ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΣΕ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗ «ΤΡΥΠΑ – ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Δ’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΩΣΤΕ ΤΟ Δ’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ – ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΦΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΣΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ 300 ΚΙΝΑΙΔΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ.
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ.

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΑ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ.


Με αφορμή το κείμενο – καταγγελία:
ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΙΔΗΣΗΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ «ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ»
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_2579.html

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_21.html

Advertisements

Posted on Σεπτεμβρίου 21, 2010, in ΑΜΥΝΑ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΕΛΛΗΝ-ΧΑΟΣ, ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΕΠΕΙΓΟΝ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ, ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΘΕΣΕΙΣ-ΑΠΟΨΕΙΣ, ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ, Ο.Ε.Α., ΠΑ.ΣΟ.Κ., ΠΑΡΑΞΕΝΟ-ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ, ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΕΝΑΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: