‘Το Μυστικό Της Γορίτσας’ Του Βόλου-Posted by Ion Maggos

jordan-perta

Οι Γερμανοί, οι Αμερικανοί, το Vortex του Βόλου, οι Ερπετοειδείς, οι Κύνες του Σειρίου, οι Κουκουβάγιες και ο Χορός του Ηλίθιου DNA. Για την Γορίτσα***, έχουν ειπωθεί πολλά στην TV και έχουν γραφτεί περισσότερα στο ίδιο περίπου μήκος κύματος. Στον λόφο αυτόν που είναι σίγουρα σημαντικός, βρίσκονται τα ερείπια της Ακροπόλεως της Ιωλκού. Η λέξη ακρόπολις είναι επιθετικός προσδιορισμός, η ακρόπολις των Αθηνών δεν έχει όνομα !!! πως λεγόταν? μήπως Κράνα?

Παλιά είχα την τάση να τεκμηριώνω τα άρθρα μου μέχρι αηδίας. Χειρότερα από επιστημονική διατριβή. Ούτε πειπερολόγος (δόκιμος όρος), να ήμουνα. Φτου φτου, μακριά από εμένα. Επειδή είμαι αυτόκλητος ερευνητής και όχι πειπερολόγος, αποφάσισα να σας διηγηθώ ένα παραμυθάκι ! Έτσι λοιπόν τώρα ότι σας γράφω σε αυτό το άρθρο μου το είπανε ‘τα πνεύματα’. Δεν με πιστεύετε? Δεν πιστεύετε τα πνεύματα? Δικό σας θέμα!

1

Οι Γερμανοί, οι Αμερικανοί, το Vortex του Βόλου, οι Ερπετοειδείς, οι Κύνες του Σειρίου, οι Κουκουβάγιες και ο Χορός του Ηλίθιου DNA

Πάμε προπολεμικά λοιπόν. Το 1926 περίπου εμφανίζεται στο ανατολικό Πήλιο ένας Γερμανός «φυσιολάτρης» ο Αλφόνς Κοχάουζερ “Alfons Hochhauser” ΕΔΩ

Δούλευε με τους ψαράδες σαν βοηθός, και η αμοιβή του εκείνη την εποχή, ήταν φυσικά ψάρια για να φάει. Ήταν πολύ γερός, και φορτωμένος μια τεράστια ψαροκασέλα, διέσχιζε το Πήλιο κάθετα σε 6 ώρες, κατέβαινε στον Βόλο τα πούλαγε και ξανά πίσω στο Ανατολικό Πήλιο. Ο φυσιολάτρης μας λοιπόν, μόλις ξέσπασε ο πόλεμος παρουσιάσθηκε ως Ναζί με βαθμό πλωτάρχη. Ήταν, όμως καλός άνθρωπος, δεν πείραξε κανέναν, μάλιστα έσωσε κάποιους από εκτέλεση.

Επειδή αγάπησε τον τόπο έμεινε στην Ελλάδα και παντρεύτηκε Ελληνίδα. Πολύ γρήγορα το όνομα του γίνεται θρύλος σε ολόκληρη την Ευρώπη. Και πως όχι ? Γκρέτα Γκάρμπο, Ποσειδώνας του Αρτεμισίου, Ναζί, ο έρωτας στα χιόνια … Περισσότερα στο βιβλίο του Κώστα Ακριβού “Ποιος θυμάται τον Αλφόνς”

1_thumb28

Τα ίδια χρόνια περίπου εμφανίστηκε ένας άλλος Γερμανός ο Σέφελ, και αγόρασε μια περιοχή στα Πευκάκια του Βόλου και έχτισε ένα σπίτι. Αυτοί που του πουλήσανε την περιοχή, φυσικά για ένα πιάτο φακή, θα πανηγυρίζανε που πούλησαν στον «κουτό» Γερμανό αυτό το άγονο μέρος με τα πεύκα, που δεν έκανε και για βοσκοτόπι. Βέβαια η περιοχή τώρα είναι «αρχαιολογικός» χώρος και απαγορεύεται να κτίσει κανείς !!! δείτε το ΦΕΚ ΥΑ 7057/27-2-1961 – ΦΕΚ 105/Β/3-4-1961.

Φυσικά υπήρχαν και άλλοι Γερμανοί «τουριστο-φυσιολάτρες» που κάνανε αγροτικό τουρισμό στην βιβλιοθήκη των Μηλεών, με άριστη γνώση της Ελληνικής γλώσσας.

14

Έτσι το σκηνικό ήταν έτοιμο. Έρχεται η κατοχή και οι Γερμανοί επισκέπτονται την Παναγιά την «Τρυπητή», κάτω από την Γορίτσα στην θάλασσα, δίπλα στον Ναυτικό Όμιλο Βόλου. Κάτω από το ιερό, μπαίνουν στην στοά και βγαίνουν στην άλλη εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής, στην κορυφή του λόφου.Βέβαια δεν βρήκανε αυτό που ζητούσαν και κάψανε όλη την Γορίτσα ψάχνοντας για την πολυπόθητη είσοδο στο δεύτερο επίπεδο στοών. Αφού δεν βρήκανε την είσοδο, με τον χαρακτηριστικό τευτονικό τρόπο τους, σκάψανε αρκετές ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ στοές πάνω ΑΠΟ τον δρόμο λίγα μέτρα πιο ψηλά. Και μπήκανε.

Το αστείο είναι ότι μεταπολεμικά αυτές οι είσοδοι των στοών ήταν καλυμμένες με σιδεριές. Αν ρώταγες κανένα τι ήταν αυτές οι τρύπες? σου απαντούσαν με περίσσια εξυπνάδα : «αποθήκες πυρομαχικών» των Γερμανών. Και αυτοί ήταν άνδρες που είχαν πάει στρατό και είχαν πολεμήσει κιόλας. Όχι σαν τους πολιτικούς που μας κυβερνάνε και δεν ξέρουν πως μυρίζει το μπαρούτι. Και το 2004 πριν τους Ολυμπιακούς τις κλείσανε με Μπάζα !!!!! Δείτε στις φωτογραφίες ότι απέμεινε. Όλα αυτά λένε οι άνθρωποι είναι τυχαία, τα πνεύματα όμως έχουν άλλη άποψη.

5

Μπήκανε λοιπόν κάτω, οι ειδικές μονάδες των Γερμανών της ‘Επιχειρήσεως Υπερβορεία’. Βέβαια ταυτόχρονα έμπαιναν από πολλά σημεία που έχει η Ελλάδα, και κάπου αλλού στην χαράδρα των Δελφών. Λέτε ο Α. Σικελιανός εκτός από το να κάνει βόλτες γυμνός με άσπρο άλογο στους Δελφούς, να ήξερε και τίποτα άλλο? Και στο υπόγειο του είχε μια αναπαράσταση με άγαλμα δράκου ? Ήξερε για τους Αργοναίτες ? Μπα φήμες, ράδιο-αρβύλα θα ήταν. Εεε, τον είδε η Εύα και τον ερωτεύτηκε, έτσι όμορφος σαν αρχαίος Έλληνας θεός, και τον παντρεύτηκε. Βεβαία χαζοαμερικάνα ήτανε, και όταν ο Άγγελος είχε καμιά γκόμενα στην κρεβατοκάμαρα και ερχότανε επισκέψεις τους έλεγε η Εύα : Σσσσ ο Δίας ιερουργεί !!!!! τι μου θυμίζει αυτό ? :roll:

Μπήκανε βαθιά και τι είδανε? Δεν θα το πιστέψετε :

Δυο Τεράστιες Αίθουσες παραλληλόγραμμες με πολλά χιλιόμετρα ειδικά στο μήκος. Ομοίως στο πλάτος και στο ύψος. Μοιάζουνε σαν δυο πακέτα τσιγάρα Μάλμπορο !!!!! Αρχίζουν περίπου από την περιοχή Άλλη Μεριά του Βόλου και φτάνουν μέχρι το Τρίκερι. Ανάμεσα τους, το σβησμένο ηφαίστειο του Παγασητικού. Μέσα υπάρχουν τεράστια μηχανήματα άγνωστης τεχνολογίας λιωμένα από υπόγειες πυρηνικές εκρήξεις, ενός απόμακρου χρονικά πολέμου!!! . Ας πούμε, λένε τα πνεύματα, 100.000 ετών !

Ε πνεύματα είναι αυτά, πως μπορεί κανείς να τους φέρει αντίρρηση ? Κάτι σαν εκείνα που έβγαζαν με τα φορτηγά από το τούνελ της εθνικής των Τεμπών? Θα μπορούσε?

Βέβαια, οι Γερμανοί κατεβήκανε παρακάτω και ήρθαν σε επαφή με κάτι περίεργα DNA και πήρανε τα σημαντικότερα κομμάτια τεχνολογίας τα οποία χρησιμοποιήσανε στα μυστικά τους όπλα. Βλέπε ιπτάμενους δίσκους, αεροπλάνα stealth και πολλά άλλα. Βλέπε αδελφότητα του Κώδωνος κλπ. Την οποία τεχνολογία αργότερα δώσανε μερικώς στους Αμερικανούς με το πρόγραμμα Paperclip.

Άλλωστε ο Kurt Josef Waldheim που ήταν αρχηγός της επιχειρήσεως, το μεγαλύτερο διάστημα του πολέμου το πέρασε στην Μαγνησία, παραμένοντας αφανής. Ήταν Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ από το1972 μέχρι το 1981 και Πρόεδρος της Αυστρίας από το 1986 μέχρι το 1992.

4

Ερχόμαστε τώρα στο 1999, και οι Αμερικανοί με τις υποχθόνιες στρατιωτικές δυνάμεις τους, καταλαμβάνουν τις αίθουσες. Τι να τις κάνουνε? ρωτάει κάποιος ψαγμένος από μας, με τόσες υπόγειες βάσεις ? Εδώ είναι το κουμπί. Θέλουνε να ελέγξουν το Vortex (τα Vortex είναι φυσικές ενεργειακές δίνες) του Βόλου ! Το ισχυρότερο του πλανήτη ! Μόνο που αυτό είναι Παγωμένο !!! Κάπου στην Μαγνησία πρέπει να είναι το άτιμο. Που να είναι άραγε ? Έλα ντε !

Αλλά πριν προχωρήσουμε με το vortex, ας δούμε λίγη άγνωστη προϊστορία της περιοχής.

Αν κάνετε μια επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Βόλου, θα δείτε πολλά πήλινα εδώλια. Όλα έχουν μια τρύπα επάνω, για να περνάει ένα μικρό σκοινί. Οι αρχαιολόγοι θα σας πουν διάφορες ιστορίες αν τους ρωτήσετε. Η πραγματικότητα είναι άσχημη. Χρησιμοποιήθηκαν από το 10.500 π.κ.ε. έως το 6.000 π.κ.ε.. περίπου. Ήταν το σύμβολο του ανθρώπινου κοπαδιού κάθε ερπετοειδούς δράκου της περιοχής. Όποιος, ανήκε στο κοπάδι ήταν θέμα τύχης αν θα τον έτρωγε η όχι, στην διάρκεια της ζωής του.

3

Οι Επικυρίαρχοι

Με τον ερχομό της Σελήνης το 10.500 π.κ.ε. «» η οποία είναι ένα παμπάλαιο death star 5 δις ετών»», και με πολλές ζημιές από τον πόλεμο που προηγήθηκε άρχισε ο έλεγχος του πληθυσμού της Γης. Το πρώτο που έγινε ήταν να ρυθμιστεί η αναπαραγωγή των ανθρώπων από το σεληνιακό ημερολόγιο. Δείτε την περίοδο στις γυναίκες. Οι Αρκάδιοι σωστά ονομάσθηκαν Προσέληνοι. Έτσι ξεκίνησε η κυριαρχία των διάφορων φυλών των ερπετοειδών στην Γη.

Υπάρχουν τρία βασικά είδη : οι Δράκοι τα Δρακόφιδα και τα Όρνια. Όλοι αυτοί έχουν πολλές υποφυλές.Οι Δράκοι μοιάζουν με όρθιους κροκόδειλους, όσο μεγαλύτερη η ουρά τόσο πιο βασιλικό «αίμα» έχουν.Τα Δρακόφιδα δεν έχουν πόδια αλλά ένα χοντρό κορμό φιδιού και αγκαθωτά πτερύγια στην πλάτη σαν το ψάρι Σκορπίνα, και όταν μεταμορφώνονται σε ανθρώπους τα πραγματικά μάτια τους είναι στην μύτη. Τα Όρνια είναι ακόμη πιο επιθετικοί δράκοι, με χαρακτηριστικό τα 4 κερατάκια στο κεφάλι με γρομπαλάκια !

Κουίζ τώρα, ποιος Μέγας δικός μας είχε αυτά τα γρομπαλάκια που φαίνονται σε ανάγλυφα, που πολύ δύσκολα θα βρείτε ? Όταν κατέστρεψε μια πόλη, κράτησε ένα μόνο σπίτι, του ποιητή Πίνδαρου, ξέρετε ότι στην γλώσσα των Δράκων Pin-Dar σημαίνει το ανδρικό γεννητικό μόριο του Δράκου?

Όλοι αυτοί έχουν την δυνατότητα να μεταμορφώνονται σε ανθρώπους ανοίγοντας και κλείνοντας τις αλυσίδες του DNA τους. Για να διατηρήσουν την ανθρώπινη μορφή τους, πρέπει να είναι σε συνεχή συγκέντρωση. Καμιά φορά την χάνουν στην διάρκεια του ύπνου! Και, ξαφνικά βλέπεις αν ξυπνήσεις, την γυναικά σου η τον άντρα σου μέσα στις βλέννες. Φυσικά χρειάζονται να πίνουν ανθρώπινο αίμα, κάθε τρεις μέρες, για να διατηρούν την ανθρώπινη μορφή τους.

Στο Αντίπαλο στρατόπεδο

Υπάρχουν και οι φτερωτοί που είναι οι φυσικοί αντίπαλοι των ερπετοειδών. Οι ανώτεροι είναι οι Κουκουβαγιάνθρωποι και οι Γερακάνθρωποι. Πολλοί μιλάνε για το Ιχώρ των Ελλήνων, αλλά δεν ξέρουν ότι είναι μέρος του Dna μας, και για αυτό η βαθύτερη σύνδεση της κουκουβάγιας με την θεά Αθηνά.

Που να είναι παναθεμάτο? Τα Πνεύματα λένε στον μηρό του Ανθρώπου ! Πάλι με φλόμωσαν τα πνεύματα, ότι θέλουν τσαμπουνάνε ! Το πως, είναι θέμα άλλου άρθρου.

Οι Γερακάνθρωποι συνδέονται με τους Ινδιάνους, θυμηθείτε πόσο τους αρέσουν τα φτερά ! Γι αυτό τους εξαφάνισαν, επειδή οι Ινδιάνοι που ζουν ελεύθεροι στην φύση, μπορούν να τους βλέπουν με την κανονική τους μορφή.

6

Κόκκινα Έντομα

Υπάρχουν και τα φρικτά έντομα. Προέρχονται από μια κόκκινη Συμπαντική Πραγματικότητα. Κύρια δείγματα οι Αραχνοειδείς και τα Αλογάκια της Παναγίας. Τα Αλογάκια της Παναγίας έχουν ύψος 8 μέτρων. Οι σκληροτράχηλοι άντρες των υπηρεσιών ασφαλείας στις υπόγειες Αμερικανικές και άλλες βάσεις, περνάνε δύο μήνες εκπαίδευση για να τους αντικρίσουν, γιατί αν το κάνουν χωρίς εκπαίδευση πέφτουν όλοι νεκροί μόλις τους δούνε. Εεε αυτή την φορά το παρακάνανε τα πνεύματα, δεν τα πιστεύω, ας το καλό τους πια, αμάν !!!

Κύνες του Σειρίου

Δίας, ένας Κυνόμορφος πρίγκιπας από τον Σείριο, που το πραγματικό του όνομα ήταν IKU-MAR-BEH η KUMARBI η ZU-ZU η ZUZ !!! Χάρις στον Δία, ήμασταν «Βροτοί» δηλαδή φαγώσιμο είδος !!! Τα Θυέστια γεύματα σας λένε κάτι ? Δες “ ‘Όχλος Βροτών’ στην ‘Ελένη’ του Ευριπίδη”

Οι Κύνες του Σειρίου μοιάζουν με τεράστια όρθια Μπουλντόγκ, με διάρκεια ζωής εκατομμύρια χρόνια. Οι Δράκοι Δρακόφιδα ζουν πολλές χιλιάδες χρόνια στην Γη. Και μια λεπτομέρεια : οι Κύνες ήταν τρομακτικοί πολεμιστές. Στις μάχες εδάφους ανίκητοι, σκοτώνανε και καταβροχθίζανε τους αντιπάλους τους Επί Τόπου !!! Φυσικά όπου περνούσαν έσπερναν τον τρόμο.

Είχαν και τα μεγαλύτερα διαστημόπλοια, όπως το Suncruiser που είναι το πλοίο έλεγχου του Ηλιακού μας συστήματος με μήκος 42.000χλμ, σκέψου το σε σχέση με την  περίμετρο της Γης που είναι 40.000χλμ. Απλώς το Suncruiser έχει υποστεί πειρατεία από τους Ερπετοειδείς όταν αποχώρησαν οι Κύνες. Τεράστιο θέμα αυτό από μόνο του, θα αναλυθεί σε άλλο άρθρο.

Τι σου είναι αυτά τα πνεύματα, όλο βλακείες λένε για τους θεούς των προγόνων μας, λες και παρακολουθείς επεισόδιο του Stargate SG1 ! Δεν έχουν τον θεό τους ! Και αυτή η Μυθωδία του Βαγγέλη, τι σας λέει ?  καταλαβαίνετε το παιχνίδι ?

11

Για να ξαναδούμε αυτό το Vortex

Όλοι σχεδόν νομίζουν ότι είναι στην Γορίτσα. Όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Το Vortex του Βόλου έχει υποστεί πειρατεία από τους Κύνες παλιά, και είναι ημιενεργό. Και κάποιοι τρέμουν να μην ανοίξει ξανά. Άλλωστε οι δυο επιβεβαιωμένες εμφανίσεις μικρών Κενταύρων στο δάσος του χωρίου Νεοχώρι, κάτι λένε, μόνο που το δάσος «κάηκε» το 2008 ! Δες εδώ “Σπηλιά Κενταύρου στο Ανήλιο”

Οι Αμερικάνοι εγκατεστημένοι στις υπόγειες αίθουσες του Βόλου, προσπαθούν να το ελέγξουν, αλλά εις μάτην. Όλο προβλήματα και καταστροφές έχουν. Περίεργες πληροφορίες δίνουν τα πνεύματα, λέτε να αληθεύουν ? Μπα, δεν βαριέσαι τώρα, δεν πάμε καλύτερα για κανένα τσίπουρο ?

Τώρα είναι και το κτιστό λεγόμενο αντίρροπο Ε στην Γορίτσα. Κάποιοι λένε ότι είναι του 9.500πκε και ίσως να έχουν δίκιο. Η Αρχαιολογική το έχει “περιποιηθεί” κατάλληλα τα τελευταία χρόνια.

13

Αλλά και αν υποθέσουμε ότι είναι αντίρροπο Ε, τι σχέση έχει με τα “ισόφωτα” του μεγίστου Έλληνα αστρονόμου Κ.Χασαπη ? Ισόφωτα ειναι οι πηγές φωτός στο σύμπαν που έχουν την ίδια ένταση ! Και τι σχήμα παρουσιάζει? Το σύμπαν παρίσταται με μια έλλειψη δισδιάστατη. Αυτό που βγαίνει υπερβαίνει κάθε φαντασία. Το σχήμα ενός ανθρώπου με τα χεριά στην ανάταση !!! και μάλιστα βγαίνει έξω από την έλλειψη !!! Δηλαδή υπερδιαστατικό. Και ιδού έχετε το αντίρροπο Ε. Δες εδώ “Αντίρροπο Ε, H Eξήγηση !”

Τέλειωσα, τώρα, αν θέλετε να με βρίσετε, ελεύθερα, απλώς σας μετέφερα ότι μου λένε τα “πνεύματα”. Δεν με πιστεύετε ? Δικό σας πρόβλημα. Ααα, και ξέχασα, Που χορεύει το Ηλίθιο DNA ? Μα παντού γύρω σας !

2

****Ο λόφος της Γορίτσας

Βρίσκεται στο βάθος του μυχού του Παγασητικού κόλπου, ανατολικά του Βόλου, και έχει πλήρη έλεγχο της θάλασσας που απλώνεται μπροστά του. Αφορμή αυτού του σημαντικού γεωγραφικού χαρακτηριστικού, ήταν να κτιστεί πάνω στο λόφο αυτόν μια ισχυρή πόλη, πιθανόν από τον Φίλιππο τον Β΄, όταν οχύρωνε στρατηγικές θέσεις στη Μαγνησία. Το όνομα της πόλης μένει ακόμη και σήμερα άγνωστο, αν και κατά καιρούς διάφοροι μελετητές προσπάθησαν να την ταυτίσουν με την Ιωλκό, τη Νήλεια, το Ορμίνιο, τη Δημητριάδα.

Τα τείχη της πόλης κτίστηκαν πιθανότατα από τον Κάσσανδρο στα χρόνια ανάμεσα στο 316 και 298 π.Χ. Ο παλμός της ζωής στην πόλη αυτή σταμάτησε σύντομα και οι κάτοικοί της συνοικίστηκαν περί το 294 π.Χ. στην πόλη της αρχαίας Δημητριάδας, σε ένα λόφο στην απέναντι ακτή του Παγασητικού κόλπου. Έτσι η πόλη της Γορίτσας εγκαταλείφτηκε σιγά – σιγά ως το 250 π.Χ. και έκτοτε δεν ξανακατοικήθηκε. Ο λόφος της Γορίτσας είναι σήμερα προσφιλής στους κατοίκους του Βόλου για τους χώρους περιπάτου, αναψυχής και προσκύνησης της εκκλησίας της Ζωοδόχου πηγής.

12

Στα νοτιοανατολικά του λόφου, το 19ο αι. ανοίχτηκαν λατομεία, που εξυπηρετούσαν τις ανάγκες οικοδόμησης της σύγχρονης πόλης του Βόλου. Τα λατομεία αυτά μαζί με τα λατομεία της τσιμεντοβιομηχανίας ΑΓΕΤ Ηρακλής, που εκτείνονται έξω ακριβώς από τον περιφραγμένο αρχαιολογικό χώρο της Γορίτσας, πληγώνουν το περιβάλλον και καταβάλλεται προσπάθεια αποκατάστασής και προστασίας του περιβάλλοντος χώρου.»

7

8

9

10

http://miastala.com/s/?p=6185

Advertisements

Posted on Σεπτεμβρίου 10, 2010, in ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ, ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΘΕΣΕΙΣ-ΑΠΟΨΕΙΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΟ-ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ, ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΕΝΑΡΙΑ, ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ?, ΩΡΑΙΟΙ ΤΥΠΟΙ and tagged , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: