ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ – Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΜΟΣΧΑ – ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ – ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΥΡΟΥ – ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ «ΒΑΣΤΡ»

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΑΘΗΝΑΙ, ΜΕΣΩ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ «F.S.B.» ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.


ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΘΕΜΑ 1: ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΡΩΣΙΑΣ


1) ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ,
ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ «ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ» Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΥΨΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ – ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ «LASERS» ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΣ (CO2) ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

STOP


2) ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ «LASERS» ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΔΕΣΜΗΣ 120 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΗΤΟΙ 1200 ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.

STOP


3) ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΟΣΧΑ Ή ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ, ΡΙΞΤΕ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΒΛΗΜΑΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΒΟΜΒΕΣ ΦΘΟΡΑΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ, ΚΑΙ ΝΤΕΠΟΖΙΤΑ ΜΕ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟ.

STOP


4) ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΥΟΜΕΝΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ΔΙΟΞΙΝΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΘΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΥΔΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ.
STOP


5) ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΞΙΝΩΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Η «ΥΠΕΡΑΛΚΑΛΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ» ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΙ. (ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/04/blog-post_26.html )

STOP


6) ΜΕ ΒΑΡΕΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ «MILL», ΡΙΞΤΕ ΧΩΜΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΣ.

STOP


ΘΕΜΑ 2: ΡΩΣΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΗΣΟ ΣΥΡΟ
(ΙΔΕ LINKS: http://alfeiospotamos.blogspot.com/2010/08/blog-post_8910.html ,
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/blog-post_14.html και αρχείο ιστολογίου από Ιανουάριο 2010 και μετά.
Σχόλιο ιστολογίου: Πλήρης δικαίωση του ιστολογίου και της Ο.Ε.Α. !!!Τα λέγαμε και τα φωνάζαμε εδώ και μήνες!!!… τώρα “ξύπνησε” η «Αυριανή»;;
Ά ρε ξεφτύλες προβοκάτορες του «ΛΑ.Ο.Σ.» που προσπαθείτε βλακοδόλια μέσω της Αυριανής του Κουρή να παρουσιάσετε τις λαμπρες πρωτοβουλίες και ανοίγματα της Ο.Ε.Α. προς την Ρωσική Κυβέρνηση ως δήθεν ενέργειες και πρωτοβουλίες (!!!) του πράκτορα των εβραίων και των κινέζων προβοκάτορα τουρκαλβανού Καρατζαφέρη, αντιστρέφοντας και διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα και την γεωστρατηγική για να εξαπατήσετε τους νεoέλληνες που δεν παρακολουθούν το ιστολόγιο «ελληνκαιχαος» !!! Πίσωωω χαμούρες!!! Που είσασταν όταν τα πρότεινε και τα έβγαζε εδώ και μήνες αυτά η Ο.Ε.Α. και το ιστολόγιο, ενώ ταυτόχρονα όλα τα προδοτικά «ΜΜΕ» είχαν μουγκαθεί ;;;)


1) ΛΑΒΑΜΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΡΩΣΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΣΥΡΟ.

STOP


2) Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΖΕΙ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΒΑΙΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΜΑΤΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΤΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» (ΚΙΝΑ – ΙΑΠΩΝΙΑ – ΘΙΒΕΤ – ΕΒΡΑΙΟΙ – ΣΑΞΟΝΕΣ – ΜΟΓΓΟΛΙΑ) ΚΑΙ «Κ.Κ.» ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ.

STOP


3) ΗΔΗ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΒΡΑΙΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ, ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΡΩΣΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΝΗΣΟ ΣΥΡΟ, ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ) ΚΑΙ ΩΣΤΕ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» ΚΑΙ «Κ.Κ.» ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ.

STOP


4) ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΣΥΡΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

STOP


5) ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΔΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
STOP


ΘΕΜΑ 3: ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ – ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.».


1) ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΙΝΗΤΡΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ – ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ – ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.» ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.».

STOP


2) ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΥΠΕΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΑ 5 ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΑΛΛΟΘΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΑΛΛΟΘΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΙΑ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ – ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010.

STOP


3) ΕΝΕΡΓΗΣΑΤΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΣΑΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ «INTELLIGENCE SERVICE» ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΤΟ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.» ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «ΗΠ.Ε.Ι.» (ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ) ΚΑΙ «Θ.Ι.Μ.» (ΘΙΒΕΤ – ΙΝΔΙΑ – ΜΟΓΓΟΛΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ) Ή «ΑΞΟΝΟΣ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ», ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

STOP


4) ΕΝΕΡΓΗΣΑΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΗΣ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥΣ «ΒΑΡΟΥΧ» (BARUCH) Ή «BUROUGHS» ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΚΥΘΕΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΩΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ.

STOP


5) ΕΝΕΡΓΗΣΑΤΕ ΤΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΦΙΚΝΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΜΗ ΓΗΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΦΙΚΝΟΥΜΕΝΩΝ ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΜΕΣΩ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΙΚΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΛΟΙΠΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ.

STOPΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. – ΑΘΗΝΑΙ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ
ΕΛΛΑΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

Advertisements

Posted on Αύγουστος 9, 2010, in ΑΜΥΝΑ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΕΠΕΙΓΟΝ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ, ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, Ο.Ε.Α., ΡΩΣΙΑ-ΠΟΥΤΙΝ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: