S300: Δεν τους χρειάζεστε, θα θεωρηθεί εχθρική ενέργεια…

…ως προς τη Δύση, γεγονός που δεν αντανακλά τις πραγματικές προθέσεις σας πρόεδρε Μιλόσεβιτς και τις συμβάσεις συνεργασίας που έχουμε υπογράψει.Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Μιλόσεβιτς καθυστέρησε την παραλαβή των Ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων. Λίγους μήνες μετά, η Σερβία ισοπεδωνόταν από τα συμμαχικά αεροσκάφη, χωρίς δυνατότητα αντίδρασης. Βρετανός στρατιωτικός αναλυτής εξηγεί:

Τα αντιαεροπορικά συστήματα που διέθεταν οι Σέρβοι όπως τα S-75 Dvina (SA-2), Perchora-M (SA-3a),2K12 Kvadrat (SA-6) SAM κλπ. δεν ήταν εξοπλισμένα με συστήματα θερμικού εντοπισμού στόχου. Η καταστροφή των Σερβικών ραντάρ τα κατέστησε άχρηστα.

Εάν όμως η Σερβία είχε προχωρήσει την παραγγελία των S300 τα Νατοϊκά αεροπλάνα θα αντιμετώπιζαν τεράστιο πρόβλημα αφού οι απώλειες θα έφταναν τα 70 αεροσκάφη την ημέρα.

Γιατί αναφερόμαστε σε αυτά χρονιάρες (προεκλογικές) ημέρες;

Για να υπενθυμίσουμε τις νουθεσίες, τις απειλές και τους εκβιασμούς εις βάρος ενός ανεξάρτητου κράτους (Κύπρος) ακριβώς για το ίδιο θέμα. Πρωταγωνιστές, οι απόγονοι του Αττίλα, οι “σύμμαχοι” μας στο ΝΑΤΟ, η σοσιαλιστική διεθνής, ο Πρωθυπουργός κύριος Σημίτης και ο (αναπληρωτής και μετέπειτα) Υπουργός Εξωτερικών κύριος Γιώργος Παπανδρέου.

Να υπενθυμίσουμε ότι τότε έμπαιναν οι βάσεις για το σχέδιο Ανάν το οποίο παρουσιάζετο ως “Αμερικάνικη πρωτοβουλία”. Ο πρόεδρος Κληρίδης δεν είχε κατά νου να κυρήξει πόλεμο στην Τουρκία αλλά να είναι σε θέση ισχύος έναντι αυτών των διαπραγματεύσεων όπως απορρέει από τις τότε δηλώσεις του: “Η υπόθεση των πυραύλων φαίνεται οτι ετεροχρονίζει την αμερικανική πρωτοβουλία η οποία – όπως δήλωσε ο πρόεδρος Κληρίδης-, αναμένεται να εκδηλωθεί τώρα, αρχές Απριλίου αντί το Μάρτιο” (Ελευθεροτυπία 20/1/97).

Ο Κυπριακός λαός ήταν απόλυτα εναρμονισμένος με την απόκτηση των πυραύλων ως φαίνεται στα ευρήματα δημοσκόπησης της ΚΑΠΑ Research σύμφωνα με τα οποία το 96% των ερωτηθέντων στην Κύπρο και το 75% στην Ελλάδα τονίζουν οτι Λευκωσία και Αθήνα πρέπει να επιμείνουν στην ενίσχυση των κυπριακών ενόπλων δυνάμεων με την εγκατάσταση των S-300.

Οι σύμμαχοι μας όμως είχαν άλλες απόψεις. Ο Αμερικανός πρέσβυς στην Κύπρο κύριος Μπριλ “άφησε να εννοηθεί ότι η Ουάσιγκτον δεν αντιτίθεται στην εγκατάσταση των S-300 στην Κρήτη. Σε ερώτηση περί του σεναρίου Κρήτης και κατά πόσο αυτό είναι αμερικανικής προέλευσης είπε ότι “από τη στιγμή που δεν εγκατασταθούν στην Κύπρο, οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να μελετήσουν σχεδόν οτιδήποτε άλλο”.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος “δεν απέκλεισε” την εκδοχή της εγκατάστασης των S-300 στην Κρήτη.

Ο Κώστας Σημίτης συναντήθηκε με τον Γλαύκο Κληρίδη και του άσκησε την τελική πίεση, που έθεσε τους S300 στο “ντουλάπι” της Κρήτης.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ανέλαβε ΥΠΕΞ και έτρεξε να ενημερώσει τους ομολόγους του στις Βρυξέλλες για τις “θετικές εξελίξεις”.

Οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές δια στόματος της προέδρου τους συνέστησε να σταματήσουν οι δηλώσεις για το θέμα των πυραύλων (σκάστε δηλαδή).

Ο Γιάννος Κρανιδιώτης, ο μόνος που αγωνίστηκε μέχρι τέλους μεθοδικά και αποτελεσματικά βρήκε το θάνατο σε ένα “Τραγικό Ατύχημα”.

Ενώ το σχέδιο Ανάν βρήκε την πανηγυρική υποδοχή από τους κυρίους Σημίτη, Παπανδρέου ακόμα και τον πρόεδρο Κληρίδη, μέσα σε έναν πακτωλό εκατομμυρίων που αποδεδειγμένα δόθηκαν αλλά κανένας “δεν τα πήρε”.

Είπατε τίποτα για αγωγούς;

*H αναδημοσίευση δεν συνιστά και αποδοχή

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/09/s300.html

Advertisements

Posted on Σεπτεμβρίου 12, 2009, in ΑΜΥΝΑ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ, ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ, ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΘΕΣΕΙΣ-ΑΠΟΨΕΙΣ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ and tagged , , , . Bookmark the permalink. 4 Σχόλια.

 1. Καλημέρα. Επίκαιρη η αναδημοσίευση…

  Μου αρέσει!

 2. Πως λες ήταν πατριώτης ο Κρανιδιώτης εφόσον πήγε στην Ρουμανία για να υπογράψει για ύπαρξη Ρουμανικής (ρουμανοβλάχικης) μειονότητας στη Θεσσαλία όπως ήταν η απαίτηση των Ρουμανικών κυβερνήσεων για χρόνια; (από την εποχή του Αρη Βελουχιώτη ο οποίος πατριωτικά εκτέλεσε τον πρίγκηπα των Ρουμάνων που προορίζονταν να ηγηθεί προσπάθειας αυτονόμησης της Θεσσαλίας από τους Ρουμάνους;)
  Πως λες ότι ήταν πατριώτης ο Κρανιδιώτης εφόσον συμμετείχε στη εβραιοσαξονική συνωμοτική λέσχη Μπιλντερμπεργκ με θέματα συζητήσεων «Αλλαγής συνόρων στα Βαλκάνια»;
  Η ΟΕΑ εκτέλεσε τον Κρανιδιώτη μέσω ηλεκτρονικού πολέμου (PLASER) για αυτούς τους λόγους και έβγαλε και κείμενο «ανάληψης της ευθύνης της εκτελέσως». Για ποιο λόγο θαύτηκε το ζήτημα από τα ΜΜΕ; Για ποιο λόγο το δικαστήριο αρνήθηκε να εξετάσει το θέμα του ηλεκτρονικού πολέμου-σαμποτάζ και αντι αυτού έριξε όλες τις ευθήνες στον πιλότο;

  συμμετοχη του στη λεσχη μπιλντερμπεργκ εκεινο το ετος, και τις προδοτικες για την ελλαδα μυστικές συζητησεις περι αλλαγων συνορων στα βαλκανια και επανδιαταξεων……..
  http://www.geocities.com/anaxfiles/forum/bilderberg_gr.html

  Ο Πάγκαλος (υπουργός εξωτερικών τότε) είχε παραδεχτεί δημόσια ότι δολοφόνησαν τον Κρανιδιώτη (ο κρανιδιώτης ήταν υφυπουργός). Η οεα ανέλαβε την ευθύνη με τις λεπτομέρειες εκτέλεσης. Γιατί δεν συλαμβάνουν τον γιάννη? Γιατί δεν ανακοινώνουν τίποτα στα ΜΜΕ? (οι χέστες)..
  ΔΕΣ:
  http://www.hri.org/news/grpapers/typos/1999/99-10-23.typos.html
  Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Δολοφονήθηκε ο Κρανιδιώτης; Βόμβα Πάγκαλου! Εκφράζει υπόνοιες για σαμποτάζ στο «Φάλκον».

  Η οεα όχι μόνο πήρε την ευθύνη αλλά αναφέρει και λεπτομέρεις και τον τρόπο της εκτέλεσης:
  Ορίστε:

  ΔΙΑ ΤΙΣ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΘΗΣΟΜΕΝΕΣ ΠΟΙΝΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.
  ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ:
  ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΤΡΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΩΝ Η’ ΕΝ ΠΤΗΣΕΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ, ΒΟΛΗ ΑΝΕΝΕΡΓΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΒΑΡΕΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΥ ΕΝ ΠΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝ ΡΑΔΙΟΣΗΜΑ. ΑΥΤΟ ΚΑΘΙΣΤΑ ΣΑΦΕΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΟΤΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ «ΥΠΕΡΦΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΩΝ» ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ «PLASER» ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
  ΔΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ «NETRINO-NASER» ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥ ΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΟΣ ΥΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΝ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΘΩΡΑΚΙΣΕΩΣ.

  Το Δικαστικό Τμήμα της ΟΕΑ Θεσ/κης, στις 17-6-2004 κατεδίκασε σε θανατικές ποινές τους εισαγγελείς – αντιεισαγγελείς της «εσχάτης προδοσίας» και της «προδοσίας της χώρας».
  Είναι άγνωστο στον γράφοντα το εάν και το πότε θα εκτελεσθούν οι ως άνω ποινές από το στρατιωτικό σκέλος της ΟΕΑ, αλλά με βάση την εκτέλεση αναλόγου θανατικής ποινής από το τμήμα ηλεκτρονικού πολέμου της ΟΕΑ, εναντίον του προδότου υφυπουργού Κρανιδιώτη του ΠΑΣΟΚ, αποπειραθέντος να «αναγνωρίσει ύπαρξη (ανύπαρκτου) ρουμανοβλαχικής μειονότητος στην Θεσσαλία Ελλάδος», κατά πάσα πιθανότητα οι ως άνω θανατικές ποινές εναντίον των προδοτών εισαγγελέων Αρείου Πάγου και Εφετείου Αθηνών, αργά ή γρήγορα θα εκτελσθούν και μάλιστα με την επιταγή περί «εξοντώσεως όλου του γένους του προδότου» του αρχαίου ελληνικού δικαίου, όπως έγινε με τον Κρανιδιώτη πατέρα και υιο(…) (το στρατιωτικό σκέλος της ΟΕΑ (Τμήμα «ΠΡΟΣΕ.Π.ΕΛ.Α.Σ.ΙΣ.») έχει παραχωρήσει μέρος της αμυντικής-επιθετικής τεχνογνωσία των οπλικών συστημάτων του, προς την ΕΛ.ΑΣ. μέσω του Αστ.τμ. Ν.Ιωνίας Βόλου, προς το ΓΕΕΘΑ μέσω 111 ΠΜ και 6ης ΤΑΞΥΠ και προς το ΓΕΕΘΑ μέσω «ΙΣΤΟΥ Ε» και άλλων «οδών». Προειδοποιούμε τα μέλη της προδοτικής «Ελληνικής» νομοθετικής – εκτελεστικής – δικαστικής εξουσίας να παύσουν την τέλεση των προδοτικών τους πράξεων, διότι εάν το οπλοστάσιο της ΟΕΑ στραφεί εναντίον τους, καμία υπηρεσία Ασφαλείας ή τμήμα ειδικών φρουρών της ΕΛ.ΑΣ. ή αστυνομίας άλλης χώρας δεν θα δυνηθεί να τους προστατεύσει από το ΔΕΟΝ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, όπως δεν ηδυνήθη να προστατεύσει τον συνειδητό προδότη Κρανιδιώτη από τα εώς σήμερα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΣ ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΑ αίτια του αεροπορικού «ατυχήματος» Ρουμανίας, – τα οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΟΥΝ με την σημερινή υπάρχουσα κλασική διαγνωστική ηλεκτρονική τεχνολογία.
  Ο Γράφων τα ανωτέρω, δεν εννοεί τι γράφε, αλλά απλώς ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ τα λεχθέντα από τους γνώστες της τεχνολογίας συμβατικού και μη συμβατικού πολέμου, της ΟΕΑ.
  Μόνον δια τους ειδικούς ηλεκτρονικού πολέμου του ελληνικού ΓΕΕΘΑ, ο γράφων ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ τα ακόλουθα:
  «Στην τελική υψίσυχνη διαμόρφωση της ευθείας δέσμης των MASER/Q.N. (QUASI NETRINO) της Ο.Ε.Α. είναι διαπερατά: Μόλυβδος – Σκυρόδεμα – και βράχος πρακτικώς απεριορίστου πάχους με ακύρωση βιοηλεκτρόλυσης (θάνατος ανθρωπίνων κυττάρων) και ακύρωση της (ημι)αγωγιμότητας (καταστροφή ηλεκτρονικών συσκευών) δια έκθεση άνω του 0,05 sec (δευτερολέπτου) στην δέσμη του MASER/Q.N.»
  κείμενο ΟΕΑ – Δικαστικά εγκλήματα
  ανεξάρτητος σχολιασμός
  * πράγματι τα νετρινο είναι υψηλής ενέργειας υπο-υπο-ατομικά σωματίδια της υλης που λόγω ότι ανήκουν σε αραιότερες διαστάσεις (3η σχετική δ.αραίωσης) μπορούν και διαπερνούν οτιδήποτε ακόμα και τον ιδιο τον πλανήτη Γη! Ένα υποθετικό όπλο με ενισχυμένη δέσμη netrino μπορει και διαπερνάει σχεδόν τα πάντα με εξαιρετική ευκολία και με τεράστια εμβέλεια.

  Μου αρέσει!

 3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
  @ΑΝΕΜΟΣ
  ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΝΑΙ…!
  @ΚΑΝΕΝΑΣ
  ΦΙΛΤΑΤΕ …1.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ,
  2.ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΛΕΕΙ ΠΩΣ …*H αναδημοσίευση δεν συνιστά και αποδοχή…
  ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η Ο.Ε.Α….ΜΙΛΑΜΕ ΘΑΧΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ,ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΕΣ!

  Μου αρέσει!

 4. Με συγχωρείς φιλε, δικό μου το λάθος! Ξέχασα να επισημάνω ότι το σχόλιο το είχα παράθεση σε αυτή την ανάρτηση http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/09/blog-post_1213.html

  Ενώ ο συνεργάτης του κυριου Καλιντερίδη είχε ανάρτηση το σχόλιο, μετά σβήσανε όλα τα σχόλια όπως θα δεις με αιτιολογικό ότι πρέπει να τα παραθέτουμε επώνυμα!!! Μα τα κείμενα όχι μονο είναι επώνυμα αλλα τους τα πετάει και στα μούτρα ο καραγεωργίου ο οποιος πέρα από την υπογραφή που βάζει στα κείμενα δίνει τον αριθμό ταυτότητος και την διεύθυνση του σπιτιού του!!!
  Από εκεί και πέρα ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του..

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: