Ακούστε αποσπάσματα από την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Σικυωνίων Πολιτών και ο Σύλλογος Δασκάλων – Νηπιαγωγών Σικυώνος – Ξυλοκάστρου, την Κυριακή 17 Ιουνίου 2007 και ώρα 7.30 µ.µ. στο Δημαρχείο του Κιάτου. Στην ομιλία µε θέμα: “Το φαινόμενο των Χημικών Ουρών (CHEMTRAILS) και Η Αλλαγή στο Παγκόσμιο Κλίμα» Ομιλητής ήταν ο ∆ρ. Ν. Κατσαρός – Π. ∆ιευ/ντης ΕΚΕΦΕ ∆ΗΜΟΚΡΙΤΟΥ

http://www.enouranois.gr/index.htm

Advertisements

Posted on Φεβρουαρίου 28, 2009, in ΑΓΝΩΣΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ, ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΘΕΣΕΙΣ-ΑΠΟΨΕΙΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΟ-ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ, ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΕΝΑΡΙΑ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΩΡΑΙΟΙ ΤΥΠΟΙ and tagged , , . Bookmark the permalink. 4 Σχόλια.

 1. ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΚΟΙ

  ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ (ΙΔΕ «ΛΕΞΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ» Ι. ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ) ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΟΝΟΜΑΥΟΝΤΑΙ «ΣΙΝΕΣ» ΑΠΟ ΤΟ «ΣΙΝΟΣ» = ΚΙΝΕΖΟΣ (ΣΕΛΙΣ 1206). ΣΤΟΝ ΟΡΟ «ΣΙΝΙΣ» Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ¨Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ , Ο ΚΑΤΕΡΗΜΩΝΩΝ, Ο ΛΗΣΤΗΣ, Ο ΑΡΠΑΞ , ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟΣ , ΟΛΕΘΡΙΟΣ (ΣΕΛΙΣ 892).¨

  ΣΤΟΝ ΟΡΟ «ΤΟ ΣΙΝΟΣ» Η ΕΡΜΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ «ΠΛΗΓΗ , ΠΛΗΓΜΑ , ΒΛΑΒΗ , ΠΑΝΩΛΗ , ΟΛΕΘΡΟΣ , ΦΘΟΡΑ , ΖΗΜΙΑ».

  Ο ΟΡΟΣ «ΣΙΝΟΜΑΙ» ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΣΥΛΩ , ΛΕΗΛΑΤΩ , ΛΗΣΤΕΥΩ , ΛΑΦΥΡΑΓΩΓΩ , ΦΘΕΙΡΩ , ΒΛΑΠΤΩ , ΔΙΑΡΠΑΖΩ , ΑΦΑΝΙΖΩ , ΕΡΗΜΩΝΩ , ΑΞΟΛΟΘΡΕΥΩ».

  Ο ΛΗΣΤΗΣ «ΣΙΝΙΣ ΠΙΤΥΟΚΑΜΠΤΗΣ» ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΟΛΕΘΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ».(ΣΕΛΙΔΕΣ 892-893)

  Η ΦΥΣΕΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ η ΚΙΝΕΖΩΝ ΩΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΩΝ ΗΤΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ η ΙΩΝΩΝ , ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΩ Η ΝΟΤΙΑ ΚΙΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ «ΓΙΟΥΝΑΝ» ΗΤΟΙ ΙΩΝΙΑ , ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΩΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΑΣ , ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ .

  ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΕΛΑΘΗΚΑΝ ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ , ΟΤΑΝ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΔΩΔΕΚΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΛΟΦΟΥΣ ΧΩΜΑΤΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΦΥΤΕΥΘΗΚΑΝ ΔΑΣΗ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ, ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΚΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΑΠΩ ΙΩΝΙΑΣ , ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΩΣ ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ :
  Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΩΣ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.

  ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ , ΟΙ ΣΙΝΕΣ – ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΩΝ , ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ , ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ , ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ , ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΦΥΛΩΝ , ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ , ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΕΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΟ´Ι´ΚΟΙ ΚΙΝΕΖΟΦΙΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΕΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ / ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ , ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ,ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ , ΚΑΙ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΚΤΟΥΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ , ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ , ΝΑ ΕΚΠΩΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ , ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΑΔΑΣΜΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ , ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ «ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ» ΚΑΙ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ».

  ΣΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΥΒΡΕΙΣ ΤΟΥ «ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟΥ» , ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΩΝ. ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΚΡΩΝ «ΓΙΟΥΝΑΝ».
  ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΔΡΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ.

  Μου αρέσει!

 2. ΙΔΟΥ ΤΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ….. ΥΠΟΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΚΑΙ Η ΚΡΥΠΤΟΙΟΥΔΑΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΙΚΗ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ η ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ

  1) : CHEMBUSTER ΣΕ ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ DR. WILLIAM VON PETERS, ΙΔΕ http://WWW.UNCURABLE.COM

  2) : «TERMINATOR» ZAPPER , ΤΟΥ DON CROFT , ΤΗΣ DR. HULDA REGHER CLARK WILHELM REICH , ΙΔΕ http://WWW.RYANMCGINTY.COM/ORGONE/ZAPERINFO.PDF , ΚΑΙ http://WWW.WORLDWITHOUTPARASITES.COM

  ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ BLOGGERS , ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ , ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ , ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ , ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ , ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ , ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ , ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ 1) ΚΑΙ 2) ΗΤΟΙ 1) ΤΟΥ «ΥΓΡΟΥ CHEMBUSTER» ΚΑΙ 2) ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ «TERMINATOR ZAPPER» , ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΠΝΕΟΜΕΝΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΩΝ CHEMTRAILS ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ BIOTRAILS ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ , ΗΤΟΙ ΙΟΥΣ , ΜΙΚΡΟΒΙΑ- ΒΑΚΙΛΛΟΥΣ- ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ – ΠΑΡΑΣΙΤΑ -ΚΛΠ- .

  3)ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ , ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΙ….ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ….ΥΠΟΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ , ΜΟΓΓΟΛΟΙ : ΕΒΡΑΙΟΙ – ΣΑΞΟΝΕΣ – ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ , ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1991 ΤΟΝ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΣΩ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟΞΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΥ ΥΠΕΡΤΟΞΙΚΟΥ ΚΑΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ 238 ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΙΡΑΚ , ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 1995 ΜΕΣΩ ΨΕΚΑΣΜΩΝ CHEMTRAILS – BIOTRAILS – RADIOTRAILS ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ – ΕΥΡΩΠΗΣ – ΑΦΡΙΚΗΣ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ – ΚΑΝΑΔΑ – Ν.ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ 2002 ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ , ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΤΟ 1999 , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ η ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ , ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η ΚΡΥΠΤΟΙΟΥΔΑΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΙΚΗ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ ΕΞΥΒΡΙΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΤΑΙ ΩΣ «ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΞΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ» ΕΙΣ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΨΑΛΜΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΜΕΤΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  ΙΔΟΥ ΤΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ….. ΥΠΟΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ , ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ ΣΜΗΝΑΡΧΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΛΟΥΙΣ ΜΑΡΤΙΝ ΔΕ ΛΑ ΧΟΖ , ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» 19.6.1999 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΡΤΙΨΟΛΟ 20» 14.6.1999 . ΤΙΤΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ : «ΔΙΑΠΡΑΞΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΓΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ».

  ΚΕΙΜΕΝΟ : «ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΜΕ ΑΜΑΧΟΥΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΤΗΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΜΕ ΜΕ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ , ΑΕΡΙΑ ΝΕΥΡΩΝ , ΝΑΡΚΕΣ ΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ ΠΟΥ ΕΚΡΗΓΝΥΝΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ , ΒΟΜΒΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΑΝ ΟΥΡΑΝΙΟ , ΜΑΥΡΑ ΝΑΠΑΛΜ , ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΣΤΕΙΡΩΣΗ , ΣΠΡΕΥ ΠΟΥ ΔΗΛΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΟΔΕΙΕΣ , ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΙΣ. Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ. ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΣΑΝ ΜΗΔΕΝΙΚΑ. ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΩΝ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ>>.
  .-

  ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΟΥΣΙΕΣ ΧΗΜΙΚΟΥ – ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΞΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΧΗΜΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΩΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ , ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΥΔΡΟΦΟΡΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΔΡΕΥΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΔΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ. Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΩΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΦΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΟΥΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΝ , ΠΡΟΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΨΕΚΑΖΟΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΧΗΜΚΟΥ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ – ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ΔΙΟΞΙΝΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΑΝΙΑ ΤΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ «ΠΕΤ-ΚΩΚ»ΗΤΟΙ ΣΤΕΡΕΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΠΙΣΣΑΣ , ΙΔΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ «ΑΓΕΤ-LAFARGE» ΒΟΛΟΥ , «ELIN» ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟΥ «ΠΕΤ-ΚΩΚ» ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ ΕΚΦΟΡΤΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ , «ΒΙΟΚΕΡΑΛ» ΛΑΡΙΣΗΣ , ΚΛΠ , ΤΡΙΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝ , ΗΤΟΙ ΦΑΙΝΟΛΕΣ , ΚΥΑΝΙΑ , ΑΡΣΕΝΙΚΟ , ΚΛΠ , ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΝΤΛΟΥΜΕΝΑ ΠΟΣΙΜΑ ΚΑΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΥΔΑΤΑ , ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΑΝΑΦΟΜΟΙΩΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΗΤΟΙ ΝΙΤΡΙΚΑ , ΝΙΤΡΩΔΗ , ΦΩΣΦΟΡΙΚΑ , ΜΕΤΑΛΛΑ , ΚΛΠ , ΟΜΟΙΩΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΝΤΛΟΥΜΕΝΑ ΥΔΑΤΑ ΔΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΔΕΥΣΗ , ΠΕΜΠΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΧΗΜΙΚΑ ΑΕΡΟΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ , ΕΚΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ η «ΕΨΙΛΟΝ» ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ , ΧΡΩΣΤΙΚΑ , ΚΑΙ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ , ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΙΚΕΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ ΤΡΟΦΕΣ , ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ , ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΞΗΤΙΚΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ , ΣΕ ΜΙΑ ΟΚΤΑΠΛΗ ΥΠΕΡΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ – ΔΟΛΙΑ – ΣΚΟΠΙΜΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΩΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΥΣ , ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΥΠΑΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥΣ , ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «ΑΟΑ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ η «ORDO ADEPTIS ATLANTIS» , ΚΑΙ ΩΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΥΠΑΤΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥΣ , ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΚΙΝΑΣ , ΩΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΣ ΕΔΡΑΣ ΤΗΣ » ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» , ΟΠΩΣ ΛΕΓΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.-

  Μου αρέσει!

 3. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΑΥΣΤΙΚΩΝ (ΣΚΟΡΔΟΥ-ΠΙΠΕΡΙΑΣ-ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ) , ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ» ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΛΠ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΥΣΤΙΚΑ ΥΠΕΡΑΛΚΑΛΙΚΑ ΕΝΖΥΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ, ΤΩΝ ΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ. Ο ΚΟΛΙΝ ΙΝΤΙ , ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ» ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ : «ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ DNA ΣΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ , ΚΑΙ ΤΟ DNA ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ». ΙΔΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» ΒΟΛΟΥ 3.2.2008 , ΣΕΛΙΣ 36 ΤΗΛ. 24210-25204 , Ε MAIL : INFO@ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.GR , http://WWW.TAXYDROMOS.GR . ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΕΝΤΟΠΙΩΝ ΗΤΟΙ ΜΗ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΚΑΥΣΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΦΥΤΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΑΣ , ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2008 ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΦΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΖΩΙΚΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΠΡΟΣΟΧΗ : ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΓΕΝΕΤΙΚΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΕΣ ΗΤΟΙ ΖΩΟΚΤΟΝΕΣ ΤΟΞΙΝΕΣ , ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΥΤΕΥΘΕΙ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ DNA ΕΝΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΖΩΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ , ΟΠΩΣ ΣΚΟΡΠΙΩΝ , ΑΡΑΧΝΩΝ , ΦΙΔΙΩΝ ,ΒΑΤΡΑΧΩΝ ΚΛΠ. – ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Η ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΚΟΡΠΙΟΥ.-

  Μου αρέσει!

 4. ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ TELLER ΚΑΙ HUGHES, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΟΡΟΣ «ΕΒΡΑΙΟΣ» η «ΓΕΦΥΡΑΙΟΣ» ΗΤΟΙ » ΕΜΠΟΡΟΣ ΓΕΦΥΡΩΝΩΝ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ» , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΔΑΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ – ΦΟΙΝΙΚΕΣ – ΚΑΙ ΚΙΛΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΠΕΛΑΣΓΙΚΟ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΟ ΚΛΑΔΟ (ΙΔΕ «ΩΓΥΓΙΑ» ΤΟΜΟΣ Β ΣΕΛ. 279) :
  ΟΥΡΑΝΟΣ = ΩΚΕΑΝΟΣ = ΙΝΑΧΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ = ΦΟΡΩΝΕΥΣ = ΑΠΙΣ = ΑΡΓΟΣ = ΦΟΡΒΑΣ = ΤΡΙΩΨ = ΙΑΣΟΣ = ΑΓΗΝΩΡ ΑΡΓΟΥΣ = ΦΟΙΝΙΚΑΣ + ΚΑΔΜΟΣ + ΚΙΛΙΞ ΚΙΛΙΚΙΑΣ + ΕΥΡΩΠΗ, ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΦΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑΦΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΙΑΣ.

  ΤΕΛΙΚΩΣ Ο ΟΡΟΣ «ΕΒΡΑΙΟΣ» , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ , ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΑΓΗΝΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΔΜΟΥ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΑ , ΕΦΑΡΜΟΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΚΕ ΔΟΛΙΩΣ ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ , ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΗΠΕΙΡΟΥ – ΘΡΑΚΗΣ – ΑΤΤΙΚΗΣ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ , ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΛΕΥΚΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ…ΜΕΤΑΝΟΟΥΝΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΔΜΕΙΟΙ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ»!!!!

  Ο ΠΡΩΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ , ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΓΕΦΥΡΥΡΑΙΟΥΣ» = «ΕΒΡΑΙΟΥΣ» ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ , ΗΤΑΝ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ , «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ» ΠΑΥΛΟΣ η ΣΑΥΛΟΣ η ΣΑΟΥΛ , ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ «ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ» .
  ΕΚΤΟΤΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ «ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ = ΕΒΡΑΙΟΙ» , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ.

  Η ΩΣ ΑΝΩ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΙΣΟΥΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΚΙΝΕΖΟ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤ-ΤΖΕΗΝΤ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΤΖΕΝΤΑΙ-ΙΟΥΔΑ-ΓΙΑΧΒΕΧ-ΙΕΧΩΒΑ, ΤΟΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΔΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΨΕΥΔΟΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ , ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΡΕΓΜΑΤΙΚΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ «ΚΑΗΜΕΝΩΝ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ» ΕΙΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΣΤΟΝ Α ΚΑΙ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΤΣΑΡΩΝ OLDENBURG GOTORP «ROMANOV» ΡΩΣΙΑΣ , ΤΩΝ «ΕΒΡΑΙΩΝ» ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΧΙΜΛΕΡ (ΣΣ) ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ , ΤΟΥ «ΕΒΡΑΙΟΥ» ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΑΜΕΡΙΚΗΣ , ΤΟΥ «ΕΒΡΑΙΟΥ» ΙΩΣΗΦ-ΤΖΙΟΥΓΚΑΣΒΙΛΙ «ΣΤΑΛΙΝ» , ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΛΟΙΠΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΟΠΩΣ , Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΜΑΡΔΟΧΑΙ η ΜΑΡΞ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ , Ο ALFRED ROSENBERG ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ , Ο ΑΔΑΜ ΣΜΙΘ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ , ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ «ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ» ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ » ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΔΟΥΚΩΝ ΤΟΥ ΣΑΞ-ΚΟΜΠΟΥΡΓΚ-ΓΚΟΤΤΑ , ΥΠΟ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΙΓΚΙΠΩΝ ΣΑΞΟΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΝΟΒΕΡΟΥ η HANOVER η OVER-HAN η OBER-HAN η ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΥΠΕΡ-ΧΑΝ….,- ΥΠΟΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΑΛΑΙ-ΛΑΜΑ , ΥΠΑΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ , ΥΠΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΚΙΝΑΣ.

  ΣΤΟ Γ ΡΑΙΧ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΧΙΣΛΕΡ η ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΧΙΜΛΕΡ , ΟΙ 60.000 ΚΑΙ ΟΧΙ 6.000.000 ΘΑΝΟΝΤΕΣ ΤΩΝ «ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΨΕΥΔΟΙΟΥΔΑΙΟΙ – ΨΕΥΔΟΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ «ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ» ΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ – ΚΑΔΜΕΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΣΚΑΝΙΑ ΤΡΩΑΔΟΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ , ΠΛΗΣΙΟΝ ΠΡΟΥΣΑΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΑΝ ΑΣΠΑΣΘΕΙ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΤΖΕΝΤΑΙ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ-ΙΕΧΩΒΑ.

  ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΧΙΜΛΕΡ , ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΠΟΛΥΚΛΙΝΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ ΤΩΝ «ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ» ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΑΣΚΑΝΙΩΝ , ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΣΟΥΙΤΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ Η GOLDEN MEIR ΚΑΙ Η SIMON VEIL. Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ «ΕΟΚ» η «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ» , ΔΙΟΤΗ ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ «ΣΕΦΑΡΑΔΙΜ» η «ΚΕΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ»(ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ) «ΕΒΡΑΙΟΥΣ» ΗΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: