Οι ΗΠΑ «ονειρεύονται» πραξικόπημα στην Ελλάδα!!!

07-01-2009 19:10:33

Νέα στρατιωτική δικτατορία στην Ελλάδα, «ονειρεύονται» οι ΗΠΑ, αν πιστέψουμε τα όσα γράφονται στο συνήθως καλά ενημερωμένο  ιστότοπο “Prison Planet”. Σε δημοσίευμα με τίτλο «Η CIA προετοιμάζει εγκαθίδρυση στρατιωτικής κυβέρνησης στην Ελλάδα» και υπότιτλο «Η πραγματική αιτία πίσω από τις ταραχές μπορεί να σχετίζεται με τους ρωσικούς αγωγούς»
 
Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα υπογεγραμμένο από τον Paul Joseph Watson γίνεται λόγος για την εγκατάσταση στην χώρα μας μέσω ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος μίας κυβέρνησης η οποία και θα είναι πιο φιλικά διακείμενη προς τις ΗΠΑ και θα ξεφύγει από την επιρροή της Ρωσίας!

Κι όμως το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν είναι της δεκαετίας του 1950 ή του ‘60, ούτε αναφέρεται για κάποια χώρα της Λατινικής Αμερικής ή της κεντρικής Ασίας. Ο Αμερικάνος αναλυτής αναφέρεται στην χώρα μας και «πλέκει» το συγκεκριμένο σενάριο λόγω των ταραχών που έλαβαν χώρα στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Η μελέτη του συγκεκριμένου ή συγκεκριμένων σχολιαστών ουσιαστικά προσπαθεί να παραλληλίσει την αναπτυσσόμενη σχέση Αθήνας-Μόσχας με την εποχή της δικτατορίας του 1967 όπου οι «δημοκρατικές» δυνάμεις ουσιαστικά «έσωσαν» την χώρα από τον Σοβιετικό «κίνδυνο» με τη βοήθεια πάντα της CIA.

Ούτε λίγο ούτε πολύ το συγκεκριμένο δημοσίευμα ουσιαστικά παρομοιάζει τον πρωθυπουργό της χώρας με έναν ευρωπαίο Ούγκο Τσάβεζ ο οποίος και ουσιαστικά προωθεί τα Ρωσικά συμφέροντα, ειδικά τα ενεργειακά, στην Ελλάδα και στην ανατολική Μεσόγειο.

Κατά την διάρκεια των ταραχών λοιπόν σύμφωνα με την συγκεκριμένη ανάλυση «παρατηρήθηκε και η συγκέντρωση στρατευμάτων με σκοπό την καταστολή της εξέγερσης, κάτι που οι Έλληνες οπλίτες αρνήθηκαν να κάνουν»!

Η ανάλυση κλείνει με το ερώτημα αν η CIA ουσιαστικά ετοιμάζει έναν νέο, τύπου 1967, πραξικόπημα στην Ελλάδα με σκοπό την πτώση μίας μη φιλικά διακείμενης προς τα συμφέροντα των ΗΠΑ, ελληνικής κυβέρνησης.

Τμήμα ειδήσεων http://www.defencenet.gr 

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=6115&Itemid=85

Advertisements

Posted on Ιανουαρίου 8, 2009, in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΕΠΕΙΓΟΝ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ, ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ?, ΘΕΣΕΙΣ-ΑΠΟΨΕΙΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ, ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ, ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΕΝΑΡΙΑ, ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ?, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΡΩΣΙΑ-ΠΟΥΤΙΝ and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: