Ρωσικές ασκήσεις στο Αιγαίο 3/4/8/10 ΓΕΝΑΡΗ 2009…ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20/1/2009…

Στρατιωτικά γυμνάσια σε περιοχές του Νοτιοανατολικού Αιγαίου θα πραγματοποιήσουν οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις. Για τον λόγο αυτό ζήτησαν και έλαβαν άδεια από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας για τη δέσμευση περιοχών εντός του FIR Αθηνών.

Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, το ρωσικό αεροπλανοφόρο Κουζνέτσοβ, που πλέει στη ΝΑ Μεσόγειο, ζήτησε από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας τη δέσμευση περιοχών εντός του FIR Αθηνών για τη διεξαγωγή αεροναυτικών ασκήσεων με τη συμμετοχή ρωσικών αεροσκαφών.

Η ΥΠΑ έκανε δεκτό το αίτημα και οι ρωσικές αεροναυτικές ασκήσεις θα διεξαχθούν νοτιοανατολικά της Ρόδου στις 3, 4, 8 και 10 Ιανουαρίου και νοτίως της Κρήτης στις 11 Ιανουαρίου.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=4494908

8 σκέψεις σχετικά με το “Ρωσικές ασκήσεις στο Αιγαίο 3/4/8/10 ΓΕΝΑΡΗ 2009…ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20/1/2009…

  1. na meinoun,na meinoun.Kai KALOS HR8E TO XAN8O GENOS.Kapioi xasane ton Ypno tous se Washington,Angyra,alla kai stin Ellada.Etsi re,mhn sosete kai kleisete mati! NA brykolakiasete,pou etoimazate kai 8ermo Epeisodeio.Ante na sas do tora!Basika ton Karamanlh den to pao,alla edo ekane kati pou Zalise para pollous «Filous» mas.

    Μου αρέσει!

  2. ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΣΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ .ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΦΥΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΟΥ ΟΡΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!ΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜ…ΤΑ ΜΟΥΝ..

    Μου αρέσει!

  3. ΕΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΛΟΡΕΝΤΖΟΥ ΜΑΒΙΛΛΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΣΤΟ ΔΡΙΣΚΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΥΔΑΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΥΔΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΦΗΜΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑΩ ΤΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ…

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε