Η ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΡΧΟΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ TERMINAL 119 ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥ UCC!!!

ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ!!!Στέκι Αλβανών Μεταναστών :
«Για μας τους οργανωμένους μετανάστες είναι ένας δεύτερος γαλλικός Νοέμβρης του 2005»
http://www.terminal119.gr/show.php?id=452

http://diasvsmetatron.blogspot.com/2008/12/terminal-119_21.html

3 σκέψεις σχετικά με το “Η ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΡΧΟΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ TERMINAL 119 ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥ UCC!!!

  1. Καλησπέρα,
    Ήθελα να ‘ξερα αφού περνάνε τόσο άσχημα γιατί δε γυρίζουν στην πατρίδα τους. Ή ίσως να πάνε δυτικότερα. Σ’ εκείνους που βούλιαζαν τα πλοία και τους έπνιγαν σαν τα ποντίκια. Ή σε χώρες που βλέπεις παντού ρατσιστικές εκδηλώσεις. Δεν έχουν καταλάβει πως ο κακός νεορωμιός επιτίθεται όπου υπάρχει αδυναμία, είτε ο άλλος είναι Αλβανός είτε Νιγηριανός είτε Έλληνας. Κι όσο δεν αντιλαμβάνονται την προέλευση των κακώς κειμένων στη χώρα που απ’ όσο φαίνεται θέλουν να ζουν κι όσο οργανώνονται ως μετανάστες, τόσο θα αυτοπεριθωριοποιούνται! Βέβαια, μπορώ εύκολα να σκεφτώ και συνομοσιολογικά και να δω απότερους σκοπούς αλλά έχω καταλήξει πως δεν είναι δυνατό να γίνει τέτοια άλωση. Αν επιχειρηθεί, θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Όπως γίνεται πάντα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Και τριακόσιοι να μείνουμε, χλωμούς τους βλέπω.

    Μου αρέσει!

  2. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ?…ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΛΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΘΛΙΒΕΣΑΙ…ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΧΑΜΕΝΟ…Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ(Η ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ)ΣΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΖΗΛΕΥΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ…ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ…ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ…ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ…ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΛΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ..ΣΥΜΠΑΝ…Ο ΘΕΟΣ…Η ΦΥΣΗ…ΟΠΟΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΙΡΑΙΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ…!!!

    Μου αρέσει!

  3. Α!ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ…ΝΑΙ ΜΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΗΜΕΙΟ…ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΟΣ…ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ…ΜΕΤΡΟ…ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ…ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΜΕΝ-ΘΕΣ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ,ΘΕΣ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ,ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ-ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΑΜΕ…ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ…ΚΑΙ ΝΑΙ…ΛΙΓΟΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ…ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ…ΕΩΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ,ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ…ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ…300 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΤΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ…ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ(ΕΝΤΑΞΕΙ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ…)

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε