ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ-ΙΣΤΟΣ ‘Ε'(δεν μπορω να αντισταθω…το αναρτω…)

ΛΥΣΣΩΔΗΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΑΝΑΡΧΙΚΗ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ» ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

ΡΕ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΔΟΥΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΣΙΩΝ!!!!!!!

ΔΙΑΤΙ ΛΥΣΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ 15ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΕΝΩ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΙΩΠΑΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΔΡΑΣΙΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΤΡΟΤΣΚΙΣΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ;;;;;;;

ΡΕ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ, ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΕΙΣ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΙΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΙΣ ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΧΑΩΔΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΟΡΔΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ Κ.Υ.Π.-Ε.Υ.Π.-MOSSAD ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΩΝ, ΑΓΓΛΙΚΩΝ, ΡΩΣΙΚΩΝ, ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ, ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ;;;;;;;

ΔΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.ΙΚΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΗΣ K.Υ.Π.-Ε.Υ.Π.-MOSSAD ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ «ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ», ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ;
ΕΡΩΤΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ:

ΘΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΔΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΙΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ;

ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ Η ΚΗΡΥΞΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:

Η ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΡΕΝΗΡΗΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΥΣΣΩΔΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.ΙΚΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΗΣ K.Υ.Π.-Ε.Υ.Π.-MOSSAD ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ «ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ», ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ Η ΔΕΞΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΛΛΑ ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΪΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΙΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΔΕΧΘΗ Η ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΘΕΡΟΣ ΤΟΥ 2007.

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.ΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ «17 ΝΟΕΜΒΡΗ» ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΕΝΑΝ ΜΑΝΙΩΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΥΗΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ ΑΡΧΙΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ: «OΦEIΛOYME NA TA ΓKPEMIΣOYME OΛA, ΣTA TYΦΛA, ME MONAΔIKO OΔHΓO THΝ ΣKEΨH: OΣO ΠIO ΓPHΓOPA KAI ΣE OΣO MEΓAΛYTEPH EKTAΣH…»

ΔΙΑΤΙ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΤΡΟΤΣΚΙΚΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Π.Α.Κ.-ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΤΟ 1985, ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΘΕΙ Ο 15ΧΡΟΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΤΕΖΑΣ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΕΚΤΑΣΕΩΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ;

ΠΟΣΟΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟΙ «ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ» ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.ΙΚΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΗΣ Κ.Υ.Π.-Ε.Υ.Π.-MOSSAD ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΣΩΜΑ ΩΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ;

ΔΙΑΤΙ Η ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ;

ΔΙΑΤΙ Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΑΣΩΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΜΥΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΙΚΗ; ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΟΥ;

ΕΝΗΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ «ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ» ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.ΙΚΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΗΣ Κ.Υ.Π.-Ε.Υ.Π.-MOSSAD ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΚΟΝΤΟΚΑΝΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ.

http://www.zougla.gr – Από τα χθεσινά επεισόδια συνελήφθησαν συνολικά επτά άτομα. Τα έξι για κλοπή εμπορευμάτων, ενώ ο έβδομος για παράνομη οπλοφορία. Στο σακίδιο του τελευταίου, που συμμετείχε στο πλιάτσικο, βρέθηκε μια κοντόκανη καραμπίνα. Οι συλληφθέντες, απολογήθηκαν νωρίτερα στον εισαγγελέα και θα παραπεμφθούν αύριο στο αυτόφωρο.

http://www.zougla.gr/news.php?id=15945

«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.» – ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΔΟΓΜΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΩΣ 13 ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΙΣ ΤΗ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΕΑΝ Η ΣΦΑΙΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΗΛΙΚΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.Α.Σ. ‘Η ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΣΤΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΣ ΜΕΣΩ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ, ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.ΙΚΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΗΣ K.Υ.Π.-Ε.Υ.Π.-MOSSAD ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ «ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ», ΑΣ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ «ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ» ΜΕ ΤΑ ΘΕΟΣΟΦΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΚΕΛΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. ΚΑΙ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ., ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ – ΟΛΥΜΠΙΟΙ – ΤΑΓΜΑ ΚΡΙΝΑΕΤΩΝ», ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟΥ ΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ-ΣΤΟΑΣ ΛΑ.Ο.Σ., ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΥΠΕΡΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΣΤΗΡΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ ΠΤΩΣΙΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΡΟΝΟ.

Η ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑ.ΣΟ.Κ.ΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΤΗΣ «17 ΝΟΕΜΒΡΗ» ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ:

Η ΚΑΤΑΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΗ ΥΠΕΡΨΩΛΟΧΥΜΕΝΗ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΗ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΤΡΟΤΣΚΙΚΗ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑ.ΣΟ.Κ.ΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΗΣ K.Υ.Π.-Ε.Υ.Π.-MOSSAD ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ «ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ», ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΗΚΕ ΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ. ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ‘Η ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Κ.Υ.Π.-Ε.Υ.Π., ΚΑΤΑ ΤΗΣ MOSSAD ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΤΗΝ MOSSAD ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ Κ.Υ.Π.-Ε.Υ.Π..

ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΣΕ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ, ΣΗΜΕΡΟΝ Η ΕΙΔΗΣΙΣ ΘΑ ΗΤΟ: «ΝΕΚΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΑΠΟ ΠΥΡΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ.»

7-12-2008 14:10 – ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΥΛΟΥ «MEGA»: ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΔΙΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΞΕΣΠΑΣΑΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ.

http://www.zougla.gr: Επτά συλλήψεις – Από τα χθεσινά επεισόδια συνελήφθησαν επτά άτομα, τα έξι για κλοπή εμπορευμάτων και το ένα για παράνομη οπλοφορία, τα οποία πριν λίγο ολοκλήρωσαν τις απολογίες τους στον εισαγγελέα. Οι επτά συλληφθέντες κρατούνται και θα παραπεμφθούν αύριο στο αυτόφωρο.

http://www.zougla.gr/news.php?id=15945

http://sector13.e-e-e.gr/

Advertisements

Posted on Δεκέμβριος 7, 2008, in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ, ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ?, ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ, ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ, ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΕΝΑΡΙΑ. Bookmark the permalink. 1 σχόλιο.

 1. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ

  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  Κύριοι συνάδελφοι κηρύσσω την έναρξη της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου. Έχουμε ένα πολύ σοβαρό θέμα να συζητήσουμε.

  ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
  Πω πω! Τι είναι; Τι είναι;

  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  Πάλι ο Γιώργος έριξε τους κεραυνούς του μέσω του Ίντερνετ. Θα το πάρει χαμπάρι η Υπουργός Εξωτερικών και ποιος μας σώζει!

  1Ο ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
  Τί έγραψε;

  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  (μοιράζοντας σε όλους από μία φωτοτυπία) Να δείτε και μόνοι σας. «..με δεδομένη την παρελκυστική, απορριπτική τοποθέτηση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών της Κολομβίας και της κυβέρνησης ως προς τα αιτήματα του κλάδου μας..», «στην καλύτερη των περιπτώσεων θα επιβιώσουν κάποιοι σε ατομική βάση, ως υπηρετικό προσωπικό κομματικής εμπιστοσύνης. Δικαιούνται να ευελπιστούν σε φιλοδωρήματα..», «η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών της Κολομβίας έχοντας περιορίσει την εξωτερική πολιτική της χώρας στην εξυπηρέτηση προσωπικών πολιτικών στοχεύσεων, υπήρξε γενναιόδωρη σε όσους συνέπραξαν», «ο εκπρόσωπος της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων της Κολομβίας παρακολουθούσε τις συνεδριάσεις του Ανώτατου Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Κολομβίας σαν μουγκή μαριονέτα, χωρίς να εκφράζει άποψη ή επιφύλαξη όταν διώκονταν παράνομα συνάδελφοί του», «οι συνάδελφοι είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε μορφές συλλογικής διαμαρτυρίας για την μη υιοθέτηση των αιτημάτων μας για το σταμάτημα της παρουσίας εξω-υπηρεσιακών διπλωματικών υπαλλήλων και του γιού της Υπουργού Εξωτερικών της Κολομβίας στο οργανόγραμμα του Κολομβιανού Υπουργείου Εξωτερικών;», «υπάρχουν τρείς μόνο δρόμοι: ο δρόμος του θυμιατού προς την Κολομβιανή κυβέρνηση.. ο δρόμος της αδράνειας…ο δρόμος της ανάδειξης των προβλημάτων και των αιτίων τους» κλπ κλπ.

  ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
  Τον άθλιο, τον άθλιο!

  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
  Με ποιό δικαίωμα γράφει αυτά; Γιατί δεν ζήτησε την έγκριση και των υπολοίπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου;

  2Ο ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
  Μα είναι και αυτός μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων της Κολομβίας. Μπορεί και γράφει ό,τι θέλει. Και από εκεί που βρίσκεται δεν φοβάται πιο μακρινή μετάθεση.
  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  Η Υπουργός Εξωτερικών της Κολομβίας είχε συζητήσει το θέμα αυτό με το γιό της και αποφάσισε να τον στείλει κάπου μακριά, όσο μακρύτερα γίνεται, για να μην ακούγεται η φωνή του. Τον έστειλε λοιπόν στο Γενικό Προξενείο της Κολομβίας στο Βανκούβερ του Καναδά. Όμως οι σύμβουλοί της δεν της είπαν ότι υπάρχει και το Ίντερνετ..

  ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
  Φτου γαμώτο! Φτού γαμώτο!

  3ο ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
  Κύριε Πρόεδρε, εσείς πρέπει να κάνετε μια δήλωση. Τι προτίθεστε να πείτε;

  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  Μα… θα πάρω το πόστο του Πρέσβη της Κολομβίας στο Τόκυο. Εγώ θα βγάλω τα κάστανα από τη φωτιά;

  ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
  Πρέπει, πρέπει κύριε Πρόεδρε!

  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  Τα μόνα που μπορώ να προτείνω για να κατευνάσω τα πνεύματα και να δείξουμε το αγωνιστικό μας πνεύμα στους συναδέλφους και την αποφασιστικότητα και την πυγμή μας προς την Κολομβιανή Κυβέρνηση είναι τα εξής:
  – Να γράφονται περισσότερα διουρητικά φάρμακα στους συνταξιούχους διπλωματικούς υπαλλήλους χωρίς να αναγράφεται στο βιβλιάριό τους «ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΘΗΣΗ».
  – Να μην επιφορτίζεται από την Υπουργό Εξωτερικών της Κολομβίας μόνο ένας συνταξιούχος διπλωμάτης για τη συγγραφή νομοσχεδίου τροποποίησης του Οργανισμού του Υπουργείου Εξωτερικών, αλλά να επιφορτίζονται τουλάχιστον σαράντα για να καταρτίζουν συγχρόνως ισάριθμα σχέδια οργανισμών του Υπουργείου Εξωτερικών της Κολομβίας. Επίσης οι συντάκτες του Οργανισμού να μην προέρχονται μόνο από οικογένειες αγωνιστών της επανάστασης, της ηπειρωτικής ή νησιωτικής Κολομβίας, αλλά και από άλλες οικογένειες.
  – Να επιτρέπεται να φέρνουμε από το εξωτερικό αδασμολόγητα δύο αυτοκίνητα και όχι ένα όπως ισχύει σήμερα και να μας δίνονται ελεύθερα και άδειες ταξί.
  – Ο πρόεδρος του Ανώτατου Υπηρεσιακού Συμβουλίου να μην ορίζεται μόνο από τους συνταξιούχους Πρέσβεις, αλλά και από συνταξιούχους Τελωνειακούς υπαλλήλους ή βουλευτές.
  – Να γίνει τροποποίηση του Συντάγματος με την προσθήκη άρθρου που θα ορίζει ότι «είναι άκυρη και νομικά ανίσχυρη στην Ελλάδα οποιαδήποτε διάταξη νόμου ή κοινοτικής οδηγίας σχετικής με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, που θα επιβάλει ότι οι συλλεγόμενες και τηρούμενες από τη Διεύθυνση Προσωπικού πληροφορίες του ατομικού φακέλου των υπαλλήλων θα είναι «ακριβείς» και «ενημερωμένες». Θα τους δείξουμε εμείς!
  Συμφωνείτε;

  ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
  Συμφωνούμε, συμφωνούμε!

  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  Εντάξει. Τότε λύεται η συνεδρίαση.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: